返回列表 發帖
唔駛等28年就有28頁。。。socrazy!
on07111 發表於 2021-3-27 12:36

希望gin係tvb吸到果d師奶fans會幫手上黎推推post

虛火。。得個幾個人來回灌水
xteve 發表於 2021-3-22 20:36

希望gin係tvb吸到果d師奶fans會幫手上黎推推post
     ...
kayzzz 發表於 2021-3-28 22:42

呢句可以提名 我最喜愛的金句
個會員可以入圍 最誠實會員

呢句可以提名 我最喜愛的金句
個會員可以入圍 最誠實會員
bagfgfcde 發表於 2021-3-28 23:52

最誠實會員係咪即係 最 mean 會員?
反OT:幸福門真係好適合一個人聽

最誠實會員係咪即係 最 mean 會員?
反OT:幸福門真係好適合一個人聽 ...
WZA111 發表於 2021-3-29 00:11

青口入嚟踏場

我喜歡一個 我喜歡一個人聽一首歌~

青口入嚟踏場

Yan 發表於 2021-3-29 00:28

人嚟 同我煮熟隻青口!

青口入嚟踏場

夠膽嚟踩場?打到你變迦傭!

夠膽嚟踩場?打到你變迦傭!
kel_kelvin 發表於 2021-3-29 01:21

呀...呀
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

青口入嚟踏場

想聽迦迦唱今天終於一人回家 x 一人之境
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

想聽迦迦唱今天終於一人回家 x 一人之境
on07111 發表於 2021-3-29 05:59

迦迦‘s 今天終於一人回家 應該會係gum

Haa ~~ (極度虛弱嘅氣聲) 披起一些 (全段off曬) 傷痕回家~~~~ (老牛聲,拖長扮有唱功)
日後慢慢自豪地結~~ (因為上唔到所以大聲唱出嚟,但都係flat + 沙聲咗)
不要怕 只等過去過去吧 (合埋眼,扮睇唔到觀眾反應)
不要怕 等想 (ABC式發音) 再愛再愛吧
*Music Break*
(開始跳起謎之舞蹈)

反OT 啱啱搭車見到嗰ar叔聽美男子與香煙 Dear secret好紅

反OT 啱啱搭車見到嗰ar叔聽美男子與香煙 Dear secret好紅
Yan 發表於 2021-3-29 07:38

咩車?跑車?
陳蕾食咗喉糖未?

Yan 發表於 2021-3-29 07:38

今朝搭車聽完美男子

咩車?跑車?
stephybest 發表於 2021-3-29 08:16

可能貨車/的士
GIn GIn 係貨車界Idol
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

可能貨車/的士
on07111 發表於 2021-3-29 08:28

Maybe 白車?靈堂車?
陳蕾食咗喉糖未?

今朝搭車聽完美男子
qwerzx 發表於 2021-3-29 08:26

可能就係你!

咩車?跑車?
stephybest 發表於 2021-3-29 08:16

巴士阿叔

可能貨車/的士
on07111 發表於 2021-3-29 08:28

噴住煙聽

可能就係你!
Yan 發表於 2021-3-29 08:38

勿相認

噴住煙聽
Garfield 發表於 2021-3-29 09:06

噴住煙唱越戒越愛

噴住煙聽
Garfield 發表於 2021-3-29 09:06

煎煎肯跟你繼續共存如毒霧的空氣

原來GIN助手唔見手機,搵咗一晚搵番,差啲有GIN影片流出

Garfield 發表於 2021-3-29 09:48

係咪 GIN 去鵝頸橋打 AGA 小人嘅片。。

WZA111 發表於 2021-3-29 09:56

好juicy 想睇

好juicy 想睇
jasonng 發表於 2021-3-29 11:29

微電影會收錄

WZA111 發表於 2021-3-29 09:56

「打你個小人口,打你個嘴變青口!」
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

唔會有天真Gin掛

微電影會收錄
WZA111 發表於 2021-3-29 18:56

係咪因為咁 成套嘢已經俾鹹球銷毀咗

唔會有天真Gin掛
on07111 發表於 2021-3-29 19:20

可能同yanting ,但唔夠爆

「打你個小人口,打你個嘴變青口!」
LoveMirkay520 發表於 2021-3-29 19:03

好正

「打你個小人口,打到你唱live冇氣抖!」
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

係咪因為咁 成套嘢已經俾鹹球銷毀咗
jasonng 發表於 2021-3-29 19:24

希望 Gin Lee 收買公司職員
特登喺 AGA 紅館show (如果仲有) 嗰時播出嚟

裏面會唔會有gin同助手d片?

希望 Gin Lee 收買公司職員
特登喺 AGA 紅館show (如果仲有) 嗰時播出嚟
WZA111 發表於 2021-3-29 19:30

支持特登播

好正

JasOh103 發表於 2021-3-29 19:28

唔好啦 青口live已經冇氣 唔想能說不的秘密重演

qwerzx 發表於 2021-3-29 19:44

我第一次聽女金迦唱live就係呢個

qwerzx 發表於 2021-3-29 19:44

忘詞remix版永遠係最正!

好正

JasOh103 發表於 2021-3-29 19:28

笑到我傻
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

大家都好邪惡
請聽一次《Dear Secret》洗滌心靈

大家都好邪惡
請聽一次《Dear Secret》洗滌心靈
WZA111 發表於 2021-3-29 20:11

請順便刷下 敢 的播放次數,單靠FWD好似唔係好掂

請順便刷下 敢 的播放次數,單靠FWD好似唔係好掂
on07111 發表於 2021-3-29 20:15
恭喜敢終於過百萬views!
真正 big hit
WZA111 發表於 2021-3-3 08:44

Gum Lee 用咗 26 日 多咗大約 5000 views
估計 14 年後就可以突破 200 萬了
俾好姐妹迦迦攞多十四次女金

我第一次聽女金迦唱live就係呢個
on07111 發表於 2021-3-29 19:46

我都係 聽到連我都驚震

裏面會唔會有gin同助手d片?
kayzzz 發表於 2021-3-29 19:36

點解會冇

幾時會Lock Post?

希望Gin有日可以睇到呢個post

Garfield 發表於 2021-3-29 20:37

唔會 lock 住
全城期待緊第三版 !

唔會 lock 住
全城期待緊第三版 !
jasonng 發表於 2021-3-29 20:39

第三版有冇啲咩 hidden track?
好琪袋牙。。

唔會 lock 住
全城期待緊第三版 !
jasonng 發表於 2021-3-29 20:39

第三版送杏仁糊粉?

第三版有冇啲咩 hidden track?
好琪袋牙。。
WZA111 發表於 2021-3-29 20:55

說好的 敢-勁歌熱舞版 失左蹤

第三版送杏仁糊粉?
qwerzx 發表於 2021-3-29 21:00

會唔會送mirror演唱會飛實際d?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

說好的 敢-勁歌熱舞版 失左蹤
on07111 發表於 2021-3-29 21:05

想聽《美男子與香煙》edm版
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Garfield 發表於 2021-3-29 20:37

而家即刻dm佢先

之前IG聽到首歌有呢2個歌詞: 老地方,風浪

可能真係敢2.0