返回列表 發帖

[Aug/21/2020] 呼吸有害 - 莫文蔚 (CD Single + CASSETTE)

歌手:莫文蔚
唱片名稱:呼吸有害
唱片封面:

推出日期:2020/8/21
唱片類型:CD Single + CASSETTE

TrackList:
CD:
1)呼吸有害 Breathing Is Hazardous
2)呼吸有害 現場版 Breathing Is Hazardous Live Version
3)只是不夠愛 Not Enough Love

Cassette:
Side A : 呼吸有害 Breathing Is Hazardous
Side B : 只是不夠愛 Not Enough Love

附加資料:
莫文蔚Karen 將於8月21日推出全球限量<呼吸有害>慈善限量CD SINGLE + CASSETTE套裝, 收錄最近橫掃香港各大流行榜No.1歌曲<呼吸有害>兩個版本及<只是不夠愛>, 分別收錄於卡式帶及CD內, 全球限量1500套, 每套均附送香薰膏 (solid perfume) 及獨立編碼(獨立號碼隨機發貨) ,每套售價HK$280.00, 扣除成本之後,將收益捐給受影響的演藝界同行,希望和大家共度艱難時刻。

出處:CD WAREHOUSE
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

CD倉訂咗喇~~~

溫馨提示:只收現金
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

點解唔做多兩首歌

點解唔做多兩首歌
hehehaha 發表於 2020-7-23 16:08

我估開告別演唱會時
會出新曲+精選啩
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

我估開告別演唱會時
會出新曲+精選啩
l00540 發表於 2020-7-23 16:10

佢開頭話會出EP
以為有3-4首新歌
現在根本係CD single

佢開頭話會出EP
以為有3-4首新歌
現在根本係CD single
hehehaha 發表於 2020-7-23 16:11

以為會包埋mvs

Too commercial.

期待紅館(仲開得到的話)

佢應該估唔到自已咁有價有市

都會買隻支持下 難得首歌咁hit

個SET係咪搵尊龍設計? 幾靚

無黑膠碟
個SET係咪搵尊龍設計? 幾靚
Thomas 發表於 2020-7-24 09:22

佢設計應該連karen都黑白埋

點解無飛虎贈品送?

無黑膠碟

佢設計應該連karen都黑白埋
PEACH 發表於 2020-7-24 13:30

你啱! 可能有人想學尊龍style但又學唔曬

而家潮流興出單曲boxset架咩
我估錯這個世界得到教訓

莊冬昕 昕昕要攞至尊了
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

CD倉訂咗喇~~~

l00540 發表於 2020-7-23 16:07

CD倉訂要幾錢?有興趣但價錢太貴,雖然明白佢都係會慈善所以特別貴...

CD倉訂要幾錢?有興趣但價錢太貴,雖然明白佢都係會慈善所以特別貴... ...
Serendipity 發表於 2020-7-24 23:56

CD warehouse: $280 (門市價) $310 (網購價)

CD warehouse: $280 (門市價) $310 (網購價)
l00540 發表於 2020-7-25 00:10

門市仲平??

莊冬昕 昕昕要攞至尊了
b01091018 發表於 2020-7-24 23:13

又唔係佢作曲

可唔可以出翻普通版

門市仲平??
Serendipity 發表於 2020-7-25 17:20

$30應該係運費~~~

全球限量1500套
點解唔出多d

全球限量1500套
點解唔出多d
KU5249 發表於 2020-7-26 16:25

出少啲唱片公司咪可以炒

而家潮流興出單曲boxset架咩
mrshadowll 發表於 2020-7-24 19:00

都要睇下首歌嘅威力~

CD倉訂咗喇~~~

l00540 發表於 2020-7-23 16:07

前幾日都訂咗
留名同電話嗰陣見到名單上都有不少人訂左
莫后好勁!

Cd warehouse有冇現貨買

之前上網訂左未收到

錄音帶version 呼吸有害個key 低左同埋慢左⋯ 你地有冇呢個情況?

Cd warehouse有冇現貨買
stephybest 發表於 2020-8-21 13:53

唔見有喎

錄音帶version 呼吸有害個key 低左同埋慢左⋯ 你地有冇呢個情況?
Alantse722 發表於 2020-8-23 12:47

正常應該係你部機問題
可能要較返個正常播放速度?

咁多人訂應該過晒1500好耐

今日去拎~~~~

可以試吓用GIGi《Beside Me》卡帶機播放

盒野好輕手下

不出新曲精選?