返回列表 發帖
多謝其餘24位投畀片單嘅會員支持zpecial做好音樂
學早天后話齋 希望一季季進步 下季第6位 到6季後就就第一位
秉承cm精神 推廣好音樂
PINGPUNG潮爆榜        WEEK39
冠/我在切爾諾貝爾 等你 亞/LET’S GO! YELLOW! 季/春夏秋冬 殿/UKNOWDAT 五/蝸牛(合)

恭喜mami!

原來CM咁多人鐘意一起一個人
SugarFree 發表於 2020-7-19 10:12
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week40
1曲線型戀情2黃金法則3隔離

多謝其餘24位投畀片單嘅會員支持zpecial做好音樂
學早天后話齋 希望一季季進步 下季第6位 到6季後就就第一 ...
kenneth 發表於 2020-7-19 21:53

原來下季無得投片單
何方精選作品
越戒越愛越愛越戒 彷彿終生討債

完全唔記得左入嚟睇
中左謙B同R&K
Anyway congrats Mami
陪我迷上荒謬
越過幻變山丘
拾塊木碎伸手學施小魔咒

投咗
11. Serrini - 網絡安全隱患
15. White Dimension - 黑夢
21. 李拾壹 - 在尋找什麼?
26. 陳凱詠 - 天生二品
31. 鄧麗欣 - 金都

繼續中一首

原來下季無得投片單
on07111 發表於 2020-7-19 22:23

寄望Zpecial快啲繼續出好歌得到全港九新界認同啦惟有
冠/我在切爾諾貝爾 等你 亞/LET’S GO! YELLOW! 季/春夏秋冬 殿/UKNOWDAT 五/蝸牛(合)

恭喜mami 恭喜謙B
WEEK 39 / 特倫斯夢遊仙境 / 林家謙

b01091018 發表於 2020-7-19 22:23

大跌眼鏡

小巧爭少少

水刑物語上季25票今季24票
多謝各位支持
利申 今季冇投呢首 如果投埋就同上季一樣票數 lol
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK #39]
01 猜猜我是誰 / 黃淑蔓 02 再聚 / 林二汶 03 黃金法則 / The Hertz

投咗
11. Serrini - 網絡安全隱患
15. White Dimension - 黑夢
21. 李拾壹 - 在尋找什麼?
26. 陳凱詠 - 天 ...
bagfgfcde 發表於 2020-7-19 22:25

我們很帥
網絡安全隱患
黑夢
我的片單

我四首中一首咋 不過幫到樹都算係咁

5首中3首
Jace 22票算唔錯了
Steven's Top 20 Collections Week 40
01  迴光物語 - 柳應廷
02  粉碎糖果屋 - per se feat. Serrini
03  遲起的鳥兒有蟲吃 - 黃妍

5首中2首
希望subyub有日可以出人頭地

I am not very surprised that I only got 1 in (Dear Jane) as the competition was really strong this round. I am surprised that the next one that was the closest was Alfred and not SoulJase. Each time I listen to 阿愁 I love it more. Too bad.

(I also voted for Janice and Michael, fyi.)

中咗第一同第三
JW: 星夢,我要進來了~

估唔到咁少人投Error先中一首
等你 陪我身邊繼續回味

恭喜恭喜