返回列表 發帖
呢鋪真係發夢都估唔到 xxxx

Yo, Afraid Hui’s journey is coming to an end. Thank goodness! #ByeFelicia

咪繼續accuse人小圈子囉
你睇下咁多個榜一齊上 有心無心 有冠冇冠都好啦
都係大大把摑落你前兩三個星期既廢話度

大家都知你一路以黎有幾咁搞笑架啦
由當年到而家都醜態百出
不過會員換咗一批
洗咗底 咪多咗班side kick幫手

另外有啲人是非不分更加搞笑
跌落地都要幫人揦翻拃沙
問你有乜唔滿意又唔照直講
我本來覺得我地都係網友,一直有交流有對話
有乜唔可以開心見誠講?
不過既然你決定唔覆個message係度單單打打
咁我咪當冇咗個傾到計既會員

至於淨低嗰個就算吧啦
邏輯負分既豬隊友

搞返清楚先 Jace係簽大唱片公司 點會係獨立歌手 唔好亂咁舉例

我都支持好聽同鍾意嘅獨立音樂
TL都係獨立 ...
ed8671ed 發表於 2020-6-7 01:04

你地好認真咁覆個噴言
(其他例子都好噴,Like... Serrini首歌派咗兩日喳喎?)
又要點火頭 又點到辣親自己手
咁唔通你阻止佢咩

咁都希望你可以聽下zpecial其他歌啦
佢哋啲歌好多元化㗎
或者你會鍾意佢哋嘅其他作品 ...
kenneth 發表於 2020-6-7 23:02

聽過次 City Boy
覺得我的片單好好多

BTW 終於見到你新 icon
我聽多幾次都唔鍾意
同在尋找什麼一樣
stopzi 發表於 2020-6-7 23:00

咁你鍾唔鍾意同樣有個「我」同「的」字既歌?
Eg 我要給世界最悠長的濕吻
咦,我係咪豬隊友咗,點解 teammate 無提我叫我唔好 re Zpecial 嘅,
不過我的片單成功 fight 低若有若無都 ...
賴爽 發表於 2020-6-7 10:32

原來係咁...
咁我又覺得Alfred既fans唔洗太灰心
無力感有機會上多一星期既
But it is going to be eliminated very soon anyway

但係我自己見唔到新icon嘅?
咁希望Zpecial下一首作品可以令你滿意啦
Btw 唔該唔好嘗試用陰招 ...
kenneth 發表於 2020-6-8 18:38

你應該要清咗cache先睇到 或者再等多一兩日啦
我的片單ok wor 我都有上 所以唔係唔滿意
我見之前有榜 eg @ed8671ed 都有冠
呢首真係算好好成績

我們都是這樣長大的 - 林欣彤
我們的gay因 - 謝安琪
某一天我會飛的 - 鄧紫棋 ...
JasOh103 發表於 2020-6-8 18:43

扮哂野唔提某過氣女歌手

仲有
我忘記了你的存在 - 泰勒絲
我喜歡來硬的 - 女神卡卡
(向你新歡)獻上我的祝福 - 愛黛兒