返回列表 發帖
初音/末日快車/荒廢之綠洲/若世界在明日結束/漫長/相信一切是最好的安排/Diamond Mine/我在陽台上看你/未知 ...
Yan 發表於 2020-3-17 20:59
希望下周水刑物語贏特登
Billboard Top 20 Week 11
RK LW AP SONGS         SINGERS        REMARKS
01 09 34 在尋找什麼     ...
RVHOCPC 發表於 2020-3-16 22:42
美琪女神 !!! 不過呢次好聽左
LIVESONG CHART 2020 – WEEK 12

彼個所在 / 漫長 / 相信一切是最好的安排 / 未知道 / 莫名哀傷 / 彼個所 ...
賴爽 發表於 2020-3-16 08:59
恭喜林峰 !
2001 Cantopop Journey
Week 12(15-3-2020 to 21-3-2020)
2020年冠軍歌
Week 1-13:風雨花/我們不碎/望/尋找 ...
Mic2001 發表於 2020-3-15 16:21
SUNDAY MUSIC CHART 2020 WEEK 12- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ...
帥小寶` 發表於 2020-3-15 00:02
希望下周見唔到拼命無恙 !

QUAN’s C-CHART 2020 Week 12

冠軍歌:人話 / 彼個所在 / fly / 厭世臉 / 告別 / Ophelia / 愛斯基摩人之 ...
weiquan 發表於 2020-3-19 23:37
儘量將空餘嘅時間做啲平時喺屋企少做嘅野吧
希望你感受到我比你嘅正能量
Billboard Plugged 10 Week 12
RK LW SONGS         SINGERS        TREND
01 07 正式開始        ...
RVHOCPC 發表於 2020-3-20 00:09
同我作對
WYTV Music Chart 2020

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 年末感恩 / 鐵蘭花 / 心之書 / 我們的基因 / 漫長 / 相信 ...
kevinlai1621 發表於 2020-3-20 22:33
第 20 位上榜 !
JIM'S MUSIC SELECTION 2020

冠軍歌巡禮
01 LMF - 二零一九
02 王嘉儀 - 厭世臉
03 楊丞琳 - 我不認識你
0 ...
放空 發表於 2020-3-21 09:44
不喜 no.2
Long's Music Picks 2020 WEEK 12

2020 冠軍歌:

Week 01 - Week 13 : 心之書 / 平安夜 / 末日快車  ...
WZA111 發表於 2020-3-21 11:32
希望 next week no.9 & no.10 出局 !
CLWM 2020 Week 12

兩週冠軍作品 - 阿茲與海默

唱 - 黎曉陽;曲 - 黎曉陽;詞 - 王樂儀;編 - 黎曉陽 &  ...
stopzi 發表於 2020-3-21 12:58
原來 Olivier Cong 已經上左兩個禮拜 !
我聽完兩次仲諗緊上邊首,拿不定主意

正 不過有時需要正yum量多啲
weiquan 發表於 2020-3-21 14:47
你而家真係決心改變形象

仲諗住下星期冠ak
放空 發表於 2020-3-21 14:54
你會後悔架