返回列表 發帖
開心
攬炒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其實香港人真係好優秀
早一個月已經有防疫意識
kayzzz 發表於 2020-1-24 12:40

可惜香港殖民政府真係好垃圾
每一步都可以慢過澳門
仲要特登與民為敵

你驚疫症咩 就特登輸入多D大陸人 免費請佢地用港豬澳 慌死冇病毒入黎
你要戴口罩咩 特登死都叫你唔好戴 特登張建宗陳肇始對住成班記者狂咳然後「沒事兒沒事兒」
你要求大陸人申報健康咩 就特登唔使佢地申報

你想開心咩 特登要你唔開心
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

鄧炳強真係食得屎禁你老母
kaman921 發表於 2020-1-26 22:35

和你咳

又真係讓得好大步

喜歡祖兒

777 眼中
香港市民 人命係唔值錢
封關 係保障緊所有仲係香港既香港市民

而家係政府高官罷工, 不作為
係到 ...
hissorhk 發表於 2020-2-2 14:30

呢個政府真係好賤格

希望大家唔好再反對XX

見傳媒不再戴口罩 林鄭指在全球及內地採購不太成功 禁政府人員隨時戴 「戴咗都要除落嚟」

死七婆幾時 ...
kk8733 發表於 2020-2-4 12:27

根據政府提供的資料,目前政府物流署倉庫內存有近1100萬個口罩。為緩解市民「一罩難求」的燃眉之急,民建聯要求政府盡快動用政府物流署的口罩儲備,向弱勢社群分發合理數量的口罩作應急之用。

袁國勇尋日喺RTHK1《千禧年代》解釋南韓疫情已失控,但中國除湖北外其他地區未去到失控的地步 ...
酷愛903 發表於 2020-2-26 10:11

咁韓國除左大邱地區之外 其他地方疫情都未失控
又唔局部封關?做咩封哂全韓國呀?歧視濟州人呀?歧視首爾人呀?

根本就係政治因素
食屎啦共產黨
林鄭死全家
為佢辯護個D都係

冇錯 但最勁嘅係林鄭擺明唔封大陸哩個源頭 講真自我隔離有咩用 萬一個人有病 都已經帶左個病毒去社區 ...
chachacharlie 發表於 2020-2-26 15:48

講真支那咁大,唔禁西藏、滿蒙呢d都講得通
大家係不滿港共雙重標準啫

希望全cm染病

死全家

個病專殺有錢人
好彩我夠窮

想飲酒多啲
hlyung 發表於 2020-3-23 18:09

想親密行為

**** 本內容被作者隱藏 ****
chachacharlie 發表於 2020-3-23 18:15

好似千嬅咁 咇唔到滴眼淚出嚟

例如
hlyung 發表於 2020-3-23 19:07

食車仔麵

*形容政府「成功大幅度降低跨境人流」,香港「相對安然」渡過二月及三月。
*早期「無乜人提及」香港國際 ...
kk8733 發表於 2020-3-24 12:14

佢真係好可惡

喜歡祖兒
放空 發表於 2020-3-26 10:18

香港100%絕對冇可能造假!!
酷愛903 發表於 2020-4-17 10:34

903 airplay都+17 +19啦

【被指禁DJ戴口罩】新城執行總監程凱欣確診武漢肺炎 全台員工撤離

新城內部消息指今日全體員工需要撤離 ...
hlyung 發表於 2020-7-22 15:23

幾時到陳凱欣

張敬軒演唱會 mola mola
PenguinMusic 發表於 2020-11-21 14:18

想睇千嬋群組

個個中都係打完針