返回列表 發帖
1# 兩首都好好聽

仲想讚下成個榜都好高質,but第四位...

第一名好X好聽

想想想真係好sweet好好聽

四強 confirmed !!!
加埋 JasOh103 x kayzzz
暫時 bagfgfcde + weiquan 20 倍 , 保守估計去到三月頭 10 倍  ...
chanchan0909 發表於 2020-2-3 14:08

2020情侶大獎 bagfgfcde x weiquan NOT! LMAO!!!

The Hertz 好持久
第二 jo mud 9

匡B!匡B!

末日快車係唔係破咗最長上榜紀錄

支持The Hertz plug接plug!

Gin Lee coming for that top spot next week!
JasOh103 發表於 2020-3-22 20:20

期待 天地一沙鷗 走勢

凡星人 意想不到地有少少長命

恭喜The Hertz!!!!!!

只是個人對這種情愛/性感/感性路線一向不算太受落

LMAO!!!!

???
bagfgfcde 發表於 2020-5-3 22:34

你對粉紅A嘅性感幾受落

但係唔喜Will Or同心姐嘅性感

赴湯蹈火 男聲真係趕客 Youtube live唱得有少少作狀
不過首歌都值得上榜嘅

The Hertz好勁!再度更勁!

今個禮拜好多驚喜
唔知林公子下一次出場會係上榜定係有長文推薦先

BAG’S A-SIDE 2020
WEEK 23 冠軍歌 向前走 (cover) - 蔡健雅
bagfgfcde 發表於 2020-5-31 10:15

BARF!!!

下星期反彈九級!
bagfgfcde 發表於 2020-6-18 17:09

抄我冠完天生二品冠困局!

榜單一頭一尾都係diva!

有合理懷疑榜主過去幾週都係clickbait操作

點解
明明廢話同信都係10>X
bagfgfcde 發表於 2020-7-26 14:09

又要BARF! 又要上 又要一週Out  
真係一再張羅 一再裝傻 越活越惹禍

不過林生我真係wow咗一聲

希望下週out 跟住輪到AGA

又bully謙B!

一上榜就排第三

高質榜主 spotted

期待謙B下週強勢上榜

希望呢位榜主唔好抄我榜黃金法則走勢

老母條脷好慘

謙B慘被打壓

13分射落安和都唔射俾特倫斯

陳建騏好似幾靚仔

支持謙B學粉紅A唱咸濕歌
再搵Will Or一齊拍MV

多謝支持Will Or與香煙!

美男子小野與花水 一週命好慘

唔知你講乜  
bagfgfcde 發表於 2020-11-29 19:41

講緊Pretty Liar MV主角美男子小野飲花水
原來係兩週命

支持淫歌天后Kary!

支持同我一樣齊齊top林家謙!

支持Will Or有份出演的銀河修理員!

Q1. Week 52 將有至少五首新上榜既舊歌(必須於2020年1月1日至12月7日期間派台,而從未有上榜記錄),以下邊五首會有份呢?中一首就拎1分,答錯唔會扣分。
002. 銀河修理員 - Dear Jane
008. 呼吸有害 - 莫文蔚
011. 東京人壽 - 容祖兒
013. 著地 - 鄧麗欣
018. 特倫斯夢遊仙境 - 林家謙

Q2. 咁意味 Week 51 將會有至少五首上榜歌跌出榜單。請揀出留得低既歌,中一首會拎1分,答錯會倒扣0.5分。最多揀五首。
020. 要做更壞的事 - Serrini
021. 惡夢經 - 陳健安
022. CAN YOU HEAR US - 逆流
023. Summer Day is Gone - Modern Children ft. 謝芊彤
025. 哪個明日 - 陳柏宇

Q3-6. 三首歌為一組,我既least favourite係邊一首?答中一題得0.5分。
Q3.
A) 一人之境 - 林家謙

Q4.
C) 恨 - 許廷鏗

Q5.
B) 漫長 - RubberBand

Q6.
B) Boogie Baby - Luna Is A Bep ft. Charming Way

希望下週re Will Or有份出演的美男子與香煙!

時光倒流一句話 wtf

Limerence有8分係唔係Will Or嘅樣貌評分