返回列表 發帖
09 NE 01 09 08 我在陽台上看你     謝安琪
OUT:
人話 - 方皓玟

=.=

Jay Fung 加點傻 加點堅堅堅持

曉陽 deserves it

咁俾面Mag

第九位原來係死位黎
不過都多謝支持蘭蘭

支持06 09

希望曉陽撐耐啲
今年都唔知仲有無歌

黑鏡好慘
金都加油

估唔到連你都支持美音
616.1314 發表於 2020-5-17 12:59

估唔到已經三個禮拜

冠軍歌
呢堆新上榜 好意外
歌曲推薦

The Prince Near You

因為CM有個叫王子既會員好高質
@-Prince- ?
你會唔會全力支持薛薛新歌
我又接受到喎
老實 ...
bagfgfcde 發表於 2020-6-7 18:57

我估唔到呢首歌打破咗自己一星期內聽得最多次嘅紀錄
早排低半度先打破咗無幾耐 之前一直都係水星逆行保持住
愛薛愛到自己都驚

老實講我同其他會員都一樣 覺得你上呢首歌好surprising
可能係覺得呢首歌唔會係你捧嘅歌曲style啦
(甚至會諗到你可能喺Cool Hot Hits留一句What in the Terence Lam is going on)
個人認為個曲係幾smooth幾loopable嘅

金都仲有得上!
王子想留繼續留吧

支持 娑婆 - 黎曉陽

又要上又要BARF!想怎樣

一頭一尾
已經幫呢位榜主諗好咗
Serrini >>>>>>>>> Gin Lee

有合理懷疑榜主過去幾週都係clickbait操作
weiquan 發表於 2020-7-26 13:48

明明Out幸福門就係趕客行為
BARF!
上埋 d 垃圾
out 幸倪首大作
BARF!
616.1314 發表於 2020-7-26 13:08

仲未見Jay嘅 之前好似出咩歌都會支持下

聽咗次林家謙同許廷鏗新歌  
大家即管期待下成績
bagfgfcde 發表於 2020-8-21 00:20

淨係聽咗次喳? 明曬

深如好勁!
允謙都好勁!不斷掹車邊上榜

蔓蔓仲有得再上 睇黎呢類歌都幾啱口味

RE冠 段評價主力讚丁 好愛丁

幸福門第十位做咗個benchmark
唔知美男子有無得超越第十位

歌曲推薦頭5句都唔關粉紅A事
不過遺忘咗牙鏗 好慘

見到個慌字嚇咗一嚇

~越戒越愛越愛越戒*

開燈熄燈 is ready!

全年狂插都仲有21同28分 暗鏗暗謙粉嚟嘅原來

好Surprised 原來幸兒喺呢度都有得用+++大法調位

幸兒一周遊第六
期待祖儿成績

更令人無言的
其實是開燈熄燈在串流平台早已上架
然而公司及某電台依然圍著上一首派台轉
結果是開燈熄燈因出碟關係推出了超過半個月後
環球仍若無其事不將其派台

為咗遷就不思進取既「四台」
你可以去到幾盡

安可以留得低 煎恐怕留不低

Q1. Week 52 將有至少五首新上榜既舊歌(必須於2020年1月1日至12月7日期間派台,而從未有上榜記錄),以下邊五首會有份呢?中一首就拎1分,答錯唔會扣分。

001. 南洋別戀 - The Boogie Playboys
003. 粉碎糖果屋 - per se ft. Serrini
004. 點點心 - 光頭幫Tomfatki
011. 東京人壽 - 容祖兒
013. 著地 - 鄧麗欣

Q2. 咁意味 Week 51 將會有至少五首上榜歌跌出榜單。請揀出留得低既歌,中一首會拎1分,答錯會倒扣0.5分。最多揀五首。

019. 同情疲勞 - hirsk
020. 要做更壞的事 - Serrini
021. 惡夢經 - 陳健安
022. CAN YOU HEAR US - 逆流
023. Summer Day is Gone - Modern Children ft. 謝芊彤

Q3-6. 三首歌為一組,我既least favourite係邊一首?答中一題得0.5分。

Q3.
C) 時光倒流一句話 - 林家謙

Q4.
C) 恨 - 許廷鏗

Q5.
C) 百毒不侵 - RubberBand

Q6.
A) 越活越惹禍 - Serrini

where is joey