返回列表 發帖
祖兒有機重奪女金了

祖兒好勁
John 發表於 2020-1-8 01:31

喜歡幸兒

喜歡祖兒  喜歡莊兒

喜歡謙兒  喜歡安兒

坤兒呢
John 發表於 2020-2-1 01:40

呢首暫時感覺不大

今期冇乜心機聽新歌
因為好似冇乜新歌
John 發表於 2020-2-10 00:22

我派咗歌,不過你冇播啫

hehehaha - 安全出軌的地方 (c)

我想,我還是喜歡張敬軒的

好想嘔啊

喜歡拾兒
喜歡陽兒

喜歡GA兒4?

6年前謝安琪唱出  獨家村  當中的掙扎和忍痛放手
比喻香港與中國的關係
與強權一刀兩斷
6年後  再度  比喻香港與英國的曖昧關係
猶如一對情人分開多年後重逢的激情與矛盾 ! !
金句之一: 共暗,共你分開
再次提醒自己與強權一刀兩斷
意識深得阿John喜歡!

恭喜謝安琪再度獲得SSN Chart冠軍歌!

10 ne -  擊退病毒      陳以誠 / 蓋世寶   10

超正

會唔會re 迷魂陣

喂!!點解呀!!dllm!!!!

Out:
09 不想回家    陳蕾         9 -> 16 -> 4 -> 4 -> 9

喜歡Kwok兒

陳蕾 妖治時代 live 有冇機會re?

hehehaha 171 CM 身高BODY FIT到正
白白淨 就認命 點解天生點睇都咁靚
外貌極討好 班友仔恨鬼到
笠翻頂草帽 擔翻根草 BF太多好懊惱
唔識唱 咬字弱 算啦 我都會亂咁唱
唔識跳 舞步弱 算啦 我都跳係勉強
全因多仔欣賞 唔係特別囂張
天生好樣係大衛像 慣晒各位景仰

希望山下見no.1

感謝榜主對我地Retroll Hip Hop嘅支持

喜歡菊兒7 ?

希望上一千零一頁

煎煎得第14位
616.1314 發表於 2020-7-24 01:37

因為佢喜歡幸兒14(實死)

John 發表於 2020-7-28 23:41

希望你會比幸福 門至尊

估唔到kwangor成績咁差

gin gin 出新歌了  愛是一台電視機

密切留意 Gin Lee 第二主打 上天開了一扇窗

曲:Christopher Chak / 林家謙
詞:周耀輝
編:陳珀
監:Alvin Leong

喜歡柳兒4

SSN Chart本周挑戰歌:
蝸牛 - hehehaha / John (C)

04 01 跌  美男子與香煙    Gin Lee       7 -> 8 -> 3 -> 5 -> 6 -> 1 -> 4

喜歡幸兒4

個榜尾好臭