返回列表 發帖
希望家謙上榜

喜歡Joey

明明不喜歡容祖兒,卻會喜歡祖兒。

喜歡祖兒
喜歡幸倪

呢首好唔得
你喜歡雪芳>我未能mon掉你>我不是她>如果你明白~我輸不起
John 發表於 2020-6-13 16:21

如果你明白都上左三星期~我輸不起都得掛
喜歡祖兒女歌手獎接班人Hana

全世界得你未上網絡安全隱患
kenneth 發表於 2020-6-14 09:03

支持John等家謙出左翻唱版先上

Serrni仲高過Hana...

世界變了

咁Red Box x Big Echo 特約最勤勞歌手大獎走唔甩ge

係可能再拎最遺憾白果銅獎,三連霸

Hana 18
Shiga 14
Jinny 10

HANA:我輸不起
btw 喜歡祖兒

對著 全是不測的叫未來
背著 全是我自願受虐待 撐得太耐
手張開 我要我的現實放下來
天張開 我向我的命運跳下來
I’m falling, I’m falling, I’m falling down
心張開 愛到愛的極限太耐

本來遙遙領先的HANA

如果Gin lee新歌幾個月前出,我有信心呢度上到榜。
但宜家都係觀望狀態
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

而我已累了 不夠支撐多一秒

好好休息

鍾意日久生情多d

岩岩先睇到安仔兩周冠

慢慢上啦
我比較慢
John 發表於 2020-7-24 13:55

支持John子慢慢來,每周升一級直至署假完就out

聽講和每天講再見上榜都係第18位

原來Hana個女金一直都無

希望年尾調位上女金

另外多謝支持小巧,鏗兒同家謙

好黑心
John 發表於 2020-7-28 23:09

今年個暑假好長啦,有排都開唔到學。

詳細榜單
01 02 升  再度        謝安琪        7 -> 2 -> 1
02 17 升  銀河修理員     Dear Jane    17 -> 2
03 01 跌  will (not) see you soon  莊正    13 -> 15 -> 4 -> 3 -> 1 -> 3
04 06 升  敢         Gin Lee       6 -> 4
John 發表於 2020-4-11 02:12

喜歡GinLee 4

記得 敢 一上榜就入十大,超感動

想知堅李幾分

每周跌一級,跌到暑假完就out

17. 王菀之 (81)
18. JW (71)
19. Gin Lee (71)
20. 李靖筠 (59)
21.  ...
John 發表於 2020-8-1 03:04

Thanks John子。

即係敢同天地一沙鷗差不多分數,今年有呢個成績已好好

利申:愛迦力

當我今年先留意到John敬軒,然後就發現自己論壇分數太低分, 一首唱作分享歌都入唔到

John子都好支持Mirror

堅強的Gin lee撐左咁多周

哈娜已被ban

支持十九天后

喜歡一刀兩斷的kelly

有時覺得Kelly形象太堅強攪到唱慘情歌無乜說服力
大家比較喜歡Joey 個種嬌小的弱者吧

一姐詠好慘,無得繼續十九,希望上合唱版上十九位

回復 483# 616.1314

暫時都仲係覺得隻歌幾悶下
John 發表於 2020-8-8 16:30

佢覺得悶都比左冠軍,算係咁

矛盾只因深愛著=,=

喜歡祖兒

喜歡柳兒14

SSN Chart Week 43   23 / 10 / 2020

Week01-10: 黑方格 / 漫長 / 厭世臉 / 你喜歡說謊 / 本能寺 / 我 ...
John 發表於 2020-10-23 18:51

支持第十九位嘅環球天后繼續十九

經常停留係第19位
John 發表於 2020-10-23 18:57

今年五奪十九位

居然數住
kwanie 發表於 2020-10-25 16:39

我係一姐詠Died 蚊 fans
全力唱好環球一姐

為何慢一點給你發現被愛
為何慢一點知道你為未來 感慨

支持 不能放手

哈姐女金在望

AL真係一個好專業的Dancer

So CLS成績仲差過 敢

So Called Love Song  9 + 16 + 13 + 11 + 15 = 64
敢            16 + 19 + 14 + 12 = 61
John 發表於 2020-11-11 10:27

我計左第一位20分
Gin gin 同Hana都唔小心入左六強

支持莊子

Gin Lee話自問自己只不過第二,想下星期拎第二

Gin   Lee 儲哂012345678

out Hana Gin
冠早已