返回列表 發帖
宜家先見到第9位

喜歡煎李。

支持萬年女金Gin Lee

Gin Lee想儲下分都儲唔到
個走勢咁似喘息空間

估next week 19>01
weiquan 發表於 2020-5-3 14:45

估19>1>1>2

聽完LITM再聽 敢,唉,唯有狠心啲
不過又未至於好失望既,期待之後更好

JasOh103 發表於 2020-5-6 00:42

狠心極都有死位,真愛

希望家謙下周上到二十位

有預感家Him走勢會類似敢/喘息空間,而唔係前度/拼命

btw樂壇已死

19>20

跟住係咪21,定霸返20專屬位置

仲以為謙B死位都末有就落榜,好彩死唔去

恭喜謙仔包辦首尾
ps.同新城今星期一樣

聽講呢個榜上年至尊歌都係第20位上榜

而且呢個playlist係數榜方式咁排 所以每次都係聽第20位

Terence Lam‘s fans confirmed

下一位前度5周倒數第一;
拼命無恙6周
攪到我都好緊張一人之境可否做到七周

11>X...

唔想個榜得返19個位

都幾肯定會升 只係升得幾快然後out  

早幾日(3號)就交咗榜俾計分員
咁其實我個榜都幾新城既 一直都係2 3死位然後out 又鍾意低位一堆新上榜 (順便回應下面位會員)
...
JasOn103 發表於 2020-6-14 01:32

喜歡祖兒

希望幸福門第20位上榜
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

咁計返出榜日期,道門又未出ge

而且JW第二位,幾滿意。

利申:喜歡祖兒

依個榜主係咪反Gin
WZA111 發表於 2020-7-26 17:44

反Gin力開始活躍了

Serrini好勁
未見大巧。。。

有美丁走勢每周升兩級

琪待假謙B 5分之作 愛麗絲夢遊仙境 華麗上榜21位

希望係冠才華洋溢的謙B (馮允謙)

每日一電影

家謙長期天后位好match

估唔到環球一姐首隔離都周周高位,希望今年有女歌手

希望環球代表包辦三甲
josey 發表於 2020-9-19 21:08

支持一姐Jace 一哥Oscar 唱作一姐 阿迦

家Him 徘徊喺 死線同天后位置

究竟有幾愛家謙先可以排到呢個走勢
cymusic 發表於 2020-10-11 12:13

希望係共和榜out走假謙B後,首歌係呢度上到死位

回復 475# chachacharlie
尚記得 當初多討厭林家ling
越戒越愛越愛越戒 彷彿終生討債

第三位過主吧
我的片場已經夠折磨人的了
bagfgfcde 發表於 2020-10-23 17:30

how about 第五位,第十一位&第二十位

和家謙 和家謙講再見
不知跟他何能再見面
再見不到也許人生少不免

假謙B的二十位後繼有人。。。開針

恭喜定Week 46冠軍歌Week 47慘被out

回復 534# WZA111

可以參考男版家謙-Aga 首So CLS,應該係20>1
今年男金: T-Lam, 女金: Ada

原來假謙B gg左,睇黎榜主對佢容忍度跌落新低

突然上咗癮咁係咁睇造星3 a組

反OT:家謙今年真係拎到冠軍!

支持開燈。熄燈上唔到榜

原來第二十位有新歡,咁舊愛難怪要兩周out

劇歌支持擁抱愛
支持Manson同Zeno講 just be yourself

JasOh 103 發表於 2020-12-13 22:42

樹樹都應該同林講Just Be Yourself

喜歡祖兒

喜歡GL 15