返回列表 發帖
作為津巴布韋嘅193 fans IG座擁399000fanz 點解入唔到15強
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

我不如野生箭豬。
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

佢jm9
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

佢jm9
Nicholas 發表於 2021-11-24 09:30

佢今年好落力拉票 係咪驚入唔到五強

佢今年好落力拉票 係咪驚入唔到五強
小伙子. 發表於 2021-11-24 09:37

殘体字真係好難搞 睇完啲殘体仲有人想投咩真心
    佢是咪痴咗線

殘体字真係好難搞 睇完啲殘体仲有人想投咩真心
    佢是咪痴咗線 ...
Nicholas 發表於 2021-11-24 09:45

可能佢玩野post張長輩圖啫......但佢的確係好落力拉票

可能佢玩野post張長輩圖啫......但佢的確係好落力拉票
wing 發表於 2021-11-24 10:00

五強就梗咖啦我覺得 如果4鏡拉張軒 可能比佢grand slam 添
    不過簡體就。。。我shocked 咗下

冇美股空虛寂寞冷

最男最女d票射哂落海

人會累
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

最男最女d票射哂落海

人會累
on07111 發表於 2021-11-26 14:03

我男投左mr blue

女投左幸兒
組合投左鏡子
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我男投左mr blue

女投左幸兒
組合投左鏡子
John 發表於 2021-11-26 14:56

想不開也看得開
早知投生生
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

未了願由下個著手

何時一生也像假期
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

何時一生也像假期
616.1314 發表於 2021-11-28 21:41

辛苦你了

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
week13

**** 本內容被作者隱藏 ****
b01091018 發表於 2021-11-28 22:27

但佢本身作曲唔多又唔係特別好正呢

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
week13

**** 本內容被作者隱藏 ****
b01091018 發表於 2021-11-28 22:27

真話的清高
在這畢生不滅 無極的狀態

唔小心睇咗今晚嗰集have a sweet gym
竟然對AK加分 多咗好感
點解會咁
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

點解會咁
JasOh103 發表於 2021-11-29 23:07

因為你一直都係暗生粉囉…
應該搬去小確幸先啱

點解會咁

因為你用緊window 11

點解會咁

AKay=Team AK
AKay fans=Team AK

Welcome to team AK!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

為何沒法子相愛?
為何逐個說離開?
可會運氣太差感情被替代?

而家聽翻幸福門真係好 sad

難怪RTHK要ban美男子與香煙,,,首歌真係有毒ga

原來幸福門Dear Secrets正式入碟版好聽咁多
nicknicknick 發表於 2021-12-1 09:50

係呀!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

係呀!
John 發表於 1/12/2021 13:41
有咩分別

(Wherever you are, where you are?)
(Wherever you are, where you are?)

I don’t wanna lose someone like you

噚晚夢見kay又簽返juno
好恐怖

是否錯愛都只因變態

突然發現 spotify 冇咗 Jude首他他他
(雖然應該冇人發現

我想問是咪有人識轉icon
可唔可以PM 我 thankss

Mirror 咩話~~~~
我就黎比鏡粉搞到癲
再將我相信的如煙火般綻放

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 3139# JasOh103

成首歌最鍾意呢句歌詞

肥仔叻叻

多x 左19x 條新member 出黎
ban _ 哂得ng _ 得

邊道多左新member? 呢個forum?

點解很堅強(bridge)可以咁好聽

成日鬧鐘響熄咗又訓翻...
又懶唔想較好多個鬧鐘...

WZA111 發表於 2021-12-14 19:00

你好懶

WZA111 發表於 2021-12-14 19:00

完你老母 投你老母成日聽到呢幾句好撚煩
再將我相信的如煙火般綻放

你好懶
Yan 發表於 2021-12-14 21:45

好想攤喺張床咩都唔使做

on07111 發表於 2021-12-14 23:31

頭幾句好中

難道抱著殘像可 百世留方

好想攤喺張床咩都唔使做

頭幾句好中
WZA111 發表於 2021-12-15 07:28

我都想躺平

2018        如何從夏天活過來        夏天(青春活力)
2018        笑容迷路了        秋天(多愁善感)
2019        貪睡的人        冬天(冬日暖意)
2019        小鹿撞樹記        春天(春風滿面)

唔怪得會空降女銀
原來春夏秋冬系列係佢發明出嚟
個個歌手都要參考佢, Her impact!

如果一個post同時提及mag cath gin lee kay aga ian

到底邊個會員可以最快衝出嚟