返回列表 發帖
看你月下眉目 才洞悉光引致疼痛

點解千千個MY Gratitude 25咁快lock咗
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

風見志郎 發表於 2020-12-24 08:44

成班人平行時空喎 仲點解?

永遠懷念楊千嬅

無扣分都應該要慶幸
不過累埋荃荃,CF,JC lock post 唔好意思
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

越戒越愛 越愛越戒 彷彿終生討債
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

CM 容不下藍絲歌手..

CM 容不下藍絲歌手..
bagfgfcde 發表於 2020-12-24 10:25

通通消失

997 真係年年都無人想 mark
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

發覺原來《正契開始》幾難唱
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

如何再天真 痛過後如沒有以後

難道太愛你 才偷偷想天與地 重新接起

P1x3L係環球?!

997 真係年年都無人想 mark
616.1314 發表於 25/12/2020 22:03
流程:
開POST
第一個發現開咗 暗爽
第二個見到903 比人MARK 咗, 唉港台都好啦

然後死寂

以下幾位會員有咩共通點?
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

以下幾位會員有咩共通點?
**** 本內容被作者隱藏 ****

**** 本內容被作者隱藏 **** ...
hehehaha 發表於 2020-12-29 06:53

stephybest 發表於 2020-12-29 08:12

嘉姐走咗咁所有訪問都係梁文禮做?
唔好啦。

hehehaha 發表於 2020-12-29 08:38

stephybest 發表於 2021-1-2 02:03

個個年代都係咁 ....
本來都有好奇心去多啲了解 Mirror 的
但實在再冇心力去走多轉
巨聲幫 vs 星光幫,去到星夢 vs Fred粉,諗起都攰

其實仲有 Trump vs Biden,A組 vs B組
真係好攰
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

stephybest 發表於 2021-1-2 02:03

本帖隱藏的內容需要積分高於 999 才可瀏覽

P1x3L係環球?!
hehehaha 發表於 2020-12-28 17:51

咁爆!?跨界合手成風?

iPhone 冇得插住耳機 shazam 查歌
有冇其他查歌介紹
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

Frankiekiekie 發表於 2021-1-2 12:42

本帖隱藏的內容需要積分高於 999 才可瀏覽

成日都話未聽過唔識聽
但自己又唔去聽,無聽過就開口埋口話係垃圾
咁仲做廣東歌仲咩
再將我相信的如煙火般綻放

在玲玲點評Kanye West的時候,她第一句就指出他會有兩所婚姻,主持人立即便驚訝起來,因為Kanye West已經和Kim Kardashian結婚,雖說兩人不停傳出離婚的傳聞,但一直沒有確實消息,依玲玲的說法就是這個離婚的可能性極之大!

大家有無得HOME OFFICE
我成年都未試過

大家有無得HOME OFFICE
我成年都未試過
gordon0807 發表於 2021-1-8 10:03

我仲慘, 除咗無home office外, 自從年多前同事退休後都無放過假

我仲慘, 除咗無home office外, 自從年多前同事退休後都無放過假
hkwilliamsiu 發表於 2021-1-8 19:00

我都係, 有AL等於無AL,
儲左37日
又催你要放
但的野又無人跟, 點放

刪唔到個人頭像呀,想死
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

討論咗成日尋晚春茗,其實lock得未
再將我相信的如煙火般綻放

最近先發現Hana有多齒症
Harvard都不可教導

最怕空氣突然安靜
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

覺得今年最噴水會員競爭好大......

覺得今年最噴水會員競爭好大......
WZA111 發表於 2021-1-28 11:05

估今年我靠反煎之名入到三甲掛雖然比其他會員搶哂鏡頭

幫幫手 出少句聲喇

估今年我靠反煎之名入到三甲掛雖然比其他會員搶哂鏡頭
on07111 發表於 2021-1-28 11:13

懲罰就係一世換唔到icon !

jasonng 發表於 2021-1-28 11:18

on07111 發表於 2021-1-28 11:20
都幾靚吖

都幾靚吖
chachacharlie 發表於 2021-1-28 11:25

但想換林家謙/AK

今年icon比較大競爭
@chachacharlie @RVHOCPC

jasonng 發表於 2021-1-28 11:18

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

今年icon比較大競爭
bagfgfcde 發表於 2021-1-28 12:02

係咪最後一屆icon大賽
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

係咪最後一屆icon大賽
John 發表於 2021-1-28 12:21

正確黎講 係 最後一屆髮帖榜
大家有冇啲咩噴獎想加
例如我最喜愛的鏡碎

大家有冇啲咩噴獎想加
例如我最喜愛的鏡碎  ...
bagfgfcde 發表於 2021-1-28 12:26

要搵大量sponsor了
多功能阿婆特約
敢至係呈獻
蔡少芬同鄉會全力支持

大家有冇啲咩噴獎想加
例如我最喜愛的鏡碎  ...
bagfgfcde 發表於 2021-1-28 12:26

江XX會高票勝出

江XX會高票勝出
John 發表於 2021-1-28 12:30

好 hit 呀
個個 post 都見到

今年icon比較大競爭
bagfgfcde 發表於 2021-1-28 12:02

但我覺得RVHOCPC個icon好靚仔
上年都係投RVHOCPC