返回列表 發帖

#Cool Cafe 訴苦區10.0#

門常在大開過 客送走了有幾多
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

試著原諒同情自己 受苦的心態
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

好眼瞓...
WZA111 發表於 2024-4-2 09:46

我都係 好彩返兩點

好眼瞓...

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

https://www.instagram.com/p/C4Zm ... ce=ig_web_copy_link

點解美框又嚟賣肉,係咪想行diff.路線

半空 / 油尖旺金毛玲

多麼想改變 然而自己都擔心被改變
生於新生裏 我的天
夢也被發展 如一覺便十年

在線會員 - 最高記錄是 6000 於 2024-1-31.

嗰日咩事
真係有咁多acc咩 ...
JayantL 發表於 2024-3-5 02:33

家謙啲分身嚟

在線會員 - 最高記錄是 6000 於 2024-1-31.

嗰日咩事
真係有咁多acc咩 ...
JayantL 發表於 2024-3-5 02:33
基本概況

會員統計
註冊會員        20812

不過6000好癲 我有次見到八百幾/接近破千已經想知發生咩事點解突然咁多

嗰日咩事
真係有咁多acc咩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

到某天先想起   誰認可給你   有權對我褒貶

很堅強的燈
米色蘇 發表於 2024-3-2 11:49

幸兒雙數年出唔到ge big hit
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

華燈照大樓
WZA111 發表於 2024-3-2 11:22

很堅強的燈

我上個星期去annual dinner
有人唱張學友 陳奕迅 張敬軒 馮允謙 就係冇人唱你最鍾意既林家ling ...
JasOh103 發表於 2024-3-2 11:01

華燈照大樓

**** 本內容被作者隱藏 ****
米色蘇 發表於 2024-3-2 10:42

我上個星期去annual dinner
有人唱張學友 陳奕迅 張敬軒 馮允謙 就係冇人唱你最鍾意既林家ling

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

ALFRECORDS依家幫多幾個歌手出歌
幾時輪到TLP幫人出歌?

忙到不知幾點
李共我為何遇見
on07111 發表於 2024-3-1 13:49

忙下去 捱下去 但一不小心 總記起李

在忙亂之中找到勇氣 一片塵埃中起飛
梨胃言 發表於 2024-3-1 13:15

忙到不知幾點
李共我為何遇見

沿途隨著李 得到捨得的勇氣
kel_kelvin 發表於 2024-3-1 13:06

在忙亂之中找到勇氣 一片塵埃中起飛

勇氣我可問誰借
on07111 發表於 2024-3-1 12:42

沿途隨著李 得到捨得的勇氣

勇氣我可問誰借

元老竟然都聽火海=.=
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

前CM元老係threads度cover咗佢profile pic入面隻碟其中一首歌
真係越嚟越有佢偶像/師兄嘅氣質 ...
米色蘇 發表於 2024-2-22 01:20

諗起某噴言

前CM元老係threads度cover咗佢profile pic入面隻碟其中一首歌
真係越嚟越有佢偶像/師兄嘅氣質

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
梨胃言 發表於 21/2/2024 14:17
本身首歌淡到要狂演狂chok 無辦法

冇晒feel
Nicholas 發表於 2024-2-21 13:14

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

D chok 聲好難頂
bagfgfcde 發表於 2024-2-21 12:48

冇晒feel
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

D chok 聲好難頂

‘Cause us traitors never win

無謂再靠這 膚淺虛榮敢

第一時間諗起鏡嬸話大魔王未夠級數請哂成隊Mirror做嘉賓

新年第一日就病
病到差唔多冇聽過歌

就算只談一場感情 除外都是一時虛榮

竟然冇傑克老師?
米色蘇 發表於 2024-2-12 20:53

麗珊凱文欣彤
week16

華記點人數

DJ

---------
最後先出黎
姿

b01091018 發表於 2024-2-12 18:28

竟然冇傑克老師?

https://www.facebook.com/mcdonal ... os/670662208380339/

華記點人數

DJ

---------
最後先出黎
姿

week16

返通宵要聽dum dum提神

(前)華納歌手們好慘
69h 發表於 2024-1-31 00:20

一路聽一路笑住喊

甚麼都不想知了 隨隨便便
甚麼都輸清光了 愛也輸了
我今天失去 甚麼都不緊要
心反正 已挖空 彷彿沒跳
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

盲愛和自愛不易兩全 讓我忍痛一刀就這麼兩斷
沒法跟你輕輕鬆鬆假裝卿卿我我只好放手
守護我的獨家村

還好我有 我這一首情歌
輕輕的 輕輕哼著 哭著笑著
我的 天長地久

沒有你 帶香檳 與我私奔 何來浪漫巴黎

投後人類定企好
Harvard都不可教導

好勻旬
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

聽日打鼓嶺得2度 要入去做嘢
Yan 發表於 2024-1-22 12:13

著多啲衫 唔好凍親