返回列表 發帖
幾時賣飛?
hin0526 發表於 2019-12-19 12:02

聽日至24號 aeg優先訂霏

<突發> Gin到場恭賀AGA加開一場

Aga開三場gin lee一定嬲到震

hehehaha 發表於 2019-12-19 17:46

到時要搵返個喘息空間
「微笑之中 接受還未有 答案。」

到時要搵返個喘息空間
misterben111 發表於 2019-12-19 19:50

Gin:獨一無二大家都聽完喇 唔知大家會唔會鍾意我唱一啲廣東話少聽啲嘅曲風呢

觀眾台詞:會!
Gin:咁接住落黎嘅時間 等AGA擁有一刻嘅喘息空間先啦
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

回復 157# 敗犬女王

唱完喘息空間不如請返AGA上黎再雙雙合唱,然後Gin今天終於一人回家

hehehaha 發表於 2019-12-19 17:46

Gin係獨一無二的 你都係會everyday聽到佢嘅歌

哈囉大家好我係GIN LEE,TONIGHT我要同我好姊妹AGA問好,原本我無期,但我EVERYDAY要來踩場 ...
万晧坟 發表於 2019-12-19 22:21

AGA表示踩場姐小問題啦 you can’t break my mind

大家覺得gin lee會做邊日嘉賓

大家覺得gin lee會做邊日嘉賓
hehehaha 發表於 2019-12-20 00:50

第十場

係咪三面台btw

有人話寧願睇王梓軒都唔睇aga
万晧坟 發表於 2019-12-21 19:38

邊個話? 不過王梓軒唱live係好過aga

AGA演唱會倒數around 100日

大家好我係CM首席AGA粉: 湯河
今日開始直到4月開show
每日都同大家分享一首AGA經典歌曲!
事不宜遲
AGA首支同時唯一一首四台冠軍歌
相信好多CM會員都好喜歡呢首歌個歌名啦係咪

#聽AGA係味覺享受 #有豬柳蛋漢堡味

每日都同大家 ...
hehehaha 發表於 2019-12-21 23:42

仲未遇到命中唯一牙典算
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

每日都同大家 ...

kay都有「一」,aga其實係kay粉。
舞來舞去 不日內開始錄音。

每日都同大家 ...

呢首好正

邊個話? 不過王梓軒唱live係好過aga
boy4dudes 發表於 2019-12-21 21:42

除咗王生做新人嗰年
我唔係幾熟佢啲歌
好唔好過Aga就唔知
不過睇過電視佢唱live都ok

每日都同大家 ...

當年拎祖祖啲歌拍MV個湯河??

henhenhen 發表於 2019-12-22 00:46

大個女 縱使失戀工作至上才爭氣
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

每日都同大家 ...

唔落credit

唔落credit
HOTMAN 發表於 2019-12-22 14:17

做人唔好咁 一 成不變啦

每日都同大家 ...
當年好鍾意呢首 但而家諗起都覺得首歌悶 完全唔想再聽

大個女 縱使失戀工作至上才爭氣
John 發表於 2019-12-22 13:49

希望容國做AGA 嘉賓

有個frd問我一唔一齊去睇
我答:serious? 你有無聽過佢live,災難級

其實好鍾意佢啲歌,但堅驚遇到佢叱咤個啲質素嘅live

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實好鍾意佢啲歌,但堅驚遇 ...
Lewis 發表於 2019-12-30 17:34

Aga要爭氣呀

Poster 好醜

好易入啊陰公

有冇人想要尾場BF行 最後5分鐘 hold唔住了

紫色poster好正
我祈求美雅拎女銅一定要發生

已買 3/4 $380
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

其實好鍾意佢啲歌,但堅驚遇 ...
Lewis 發表於 2019-12-30 17:34

Same here
舊年無期真係好驚嚇

380咁少位仲買到6連位 究竟有幾多人知今日發售...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

阻住 發表於 2020-1-6 12:13

T字台

今次唔賣側田位幾醒..

買左

笑死人咩 咁易入都夠膽開兩場 780六連都仲有
等睇啲黑布仲多過觀眾
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

叫Gin Lee幫手散飛吧,不過依家唔興去紅館睇騷啦,
隨時都驚會cancel啲人先唔敢買飛姐~

叫Gin Lee幫手散飛吧,不過依家唔興去紅館睇騷啦,
隨時都驚會cancel啲人先唔敢買飛姐~ ...
stephybest 發表於 2020-1-7 11:37

可能整番個two at a time feat. Gin lee

可能整番個two at a time feat. Gin lee
艾石仔 發表於 2020-1-7 13:46

Gin lee不屑同佢合唱…aga唱歌需要喘息空間,廢事走音

咁依家係咪即係可以等跳樓飛?
如果有半價跳樓飛會考慮去睇

買左
kayzzz 發表於 2020-1-7 11:25

你睇第幾場 好想關注下你會唔會比人照田雞
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

你睇第幾場 好想關注下你會唔會比人照田雞
JasOh103 發表於 2020-1-7 19:02

不如你兩個買埋同一場坐埋一齊睇啦