返回列表 發帖
我估係勢不兩立 謝大媽自以為high爆既歌

其實無人想聽 woh oh~ woh OH~ WOH OH~~ ...
kayzzz 發表於 2019-10-2 20:31

希望今次全部慢歌+side tracks

一黎就廁所位 估雞蛋/家明opening 全場hyper
henhenhen 發表於 2019-10-2 20:27

唱4-5句

hehehaha 發表於 2019-10-2 20:37

如果照做 下次應該淨係開到一場麥花臣

脆弱同香女人算唔算慢歌
其實唱唔唱香女人都冇所謂 淨係想睇佢着少布恤跳舞

好彩微博冇po嘢 如果唔係幫唔落

想睇以下嘉賓合唱:
林鄭 - 人妻的偽術
阿蛆 - 沐春風
美軍 - 香女人
肥媽 - 後窗知己(淨係唱嗰粒海豚音)
DM多仔多到覆唔哂

如果照做 下次應該淨係開到一場麥花臣
kayzzz 發表於 2019-10-2 20:39

Juno大把錢
驚西咩

想睇以下嘉賓合唱:
林鄭 - 人妻的偽術
阿蛆 - 沐春風
美軍 - 香女人
肥媽 - 後窗知己(淨係唱嗰粒 ...
mosesming 發表於 2019-10-2 20:48

如果4晚都有林鄭
紅館實tg硬

Juno大把錢
驚西咩
hehehaha 發表於 2019-10-2 20:52

Juno大把錢就唔該將謝大媽塑造成港版Lana Del Rey/Lorde/Angel Olsen啦
DM多仔多到覆唔哂

如果4晚都有林鄭
紅館實tg硬
hehehaha 發表於 2019-10-2 20:54

有冇Popo持械伴舞?
DM多仔多到覆唔哂

Juno大把錢就唔該將謝大媽塑造成港版Lana Del Rey/Lorde/Angel Olsen啦
mosesming 發表於 2019-10-2 20:55

有$$同有taste係兩樣嘢

有冇Popo持械伴舞?
mosesming 發表於 2019-10-2 20:58

正宗耍花槍?

mosesming 發表於 2019-10-2 20:55

Billie Eyelash says hi

「近年喜歡的音樂,都十分受我的大兒張瞻的影響。例如Billie Eilish,就是他介紹給我聽的。她的音樂是十分『now』的年輕世代,我非常欣賞她這麼年輕就性格這麼鮮明,率性地完全表露自己。這份勇敢,我真的是十分欣賞及熱愛的。」

謝安琪會唔會挑戰chandelier

HOTMAN 發表於 2019-10-2 21:26

會唔會再次入院

HOTMAN 發表於 2019-10-2 21:26

心姐:

死董折 打爛呢個家園!

董折係我嘅仇人
董折日日鬧事!

小星星外送茶瀨nini9595【Skype:bjx778】【Telegram:nini9595】
外送地區:【台北─新北─新竹─台中─彰 ...
nini9595 發表於 2019-10-2 21:37

淫妻正咁多...

會唔會請黎明做嘉賓光復紅館
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

我希望無嘉賓
已經估到佢 guest list會係D咩人

認真mode
想聽呢首

[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

有跳樓飛
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

有跳樓飛
hinz 發表於 2019-10-3 12:12

Pm link please

想睇多場

超平特價 放 謝安琪演唱會

10月9日 15行 980賣680

10月10日 8行 980賣780

2連 4連
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Pm link please

想睇多場
kayzzz 發表於 2019-10-3 12:15

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

**** 本內容被作者隱藏 ****
hinz 發表於 2019-10-3 12:32

不過個價未係好跳樓 唔知個價仲有冇得跌

聽日派主題曲:773312

佢1977年3月13出世 唔通有關係?

其實浦銘心會唔會係女僕機械人?

musiccc 發表於 2019-10-3 16:23

我估係機械人number

我估係機械人number
HOTMAN 發表於 2019-10-3 16:48

變咗科幻驚悚片

變咗科幻驚悚片
hehehaha 發表於 2019-10-3 17:48

D你 笑出聲

變咗科幻驚悚片
hehehaha 發表於 2019-10-3 17:48

可能結局係愛情科幻喜劇

首歌係312唔係313喎,312係咪講緊壞耳機?

又房間number?

我大膽少少估773312係心姐沐春風過嘅數字

仲未買 有d想睇
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

身份證都好似係6個數字

其實堆數字可能好似wyman啲1985 13樓 暗號4324咁純粹9 up

其實堆數字可能好似wyman啲1985 13樓 暗號4324咁純粹9 up
JayantL 發表於 2019-10-3 21:14

3/8 幾好

JayantL 發表於 2019-10-3 21:14

希望係林夕

希望係林夕
kayzzz 發表於 2019-10-3 22:06

希望係CC

就快開show 但係完全無動力去聽佢啲歌
唔知係咪我已經唔愛佢 定係對佢啲歌太熟所以根本唔需要溫
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

唔知係咪我已經唔愛佢 定係對佢啲歌太熟所以根本唔需要溫 ...
JasOh103 發表於 2019-10-3 22:22

已經唔愛佢就轉走張profile pic啦 留黎把L呀?

已經唔愛佢就轉走張profile pic啦 留黎把L呀?
kayzzz 發表於 2019-10-3 22:26

以前嗰張有樣睇 最新呢張
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

定係董折提款卡密碼?lol

希望係CC
cmho 發表於 2019-10-3 22:18

希望係咁

曲:Bert
詞:周耀輝
編:梁基爵/ 蔡德才
監:梁基爵/ 蔡德才/ juno

唔知係咪我已經唔愛佢 定係對佢啲歌太熟所以根本唔需要溫 ...
JasOh103 發表於 2019-10-3 22:22

Kay isnt Mi....ok?

9 Days
nicknicknick 發表於 2019-10-1 20:23

an hour

活著活著浦銘心

即係會唱活著!

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

終於唔使聽 woh oh~ woh OH~ WOH OH~~