返回列表 發帖
同 sammi 演唱會已經差唔多
WZA111 發表於 2019-8-13 16:02

冇記錯,呢個post開冇幾耐(一個星期內)已經有7萬幾click rate,但當時只有300幾個comments
但過咗好耐都淨係9萬幾10萬click rate,正常一個演唱會post嘅click rate係同comments數目成正比

最奇怪係自從美祖Prerry Crazy演唱會post入咗click rate20甲之後
拾回謝安琪數愛世界巡迴演唱會呢個舊post,亦都一夜之間多咗2萬個click rate

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

冇記錯,呢個post開冇幾耐(一個星期內)已經有7萬幾click rate,但當時只有300幾個comments
但過咗好耐都淨 ...
Jacz 發表於 2019-8-13 16:21

但點解要刷click rate ? 唔刷comment ?

但點解要刷click rate ? 唔刷comment ?
hehehaha 發表於 2019-8-13 19:41

click rate可以一個人無限click掛
comment好難一個人無限reply,會被視為灌水

click rate可以一個人無限click掛
comment好難一個人無限reply,會被視為灌水
Jacz 發表於 2019-8-13 20:00

問題係有咩用?多click rates就威啲咁呀?

問題係有咩用?多click rates就威啲咁呀?
hehehaha 發表於 2019-8-13 20:33

咁就要問返篤數個個喇

咁就要問返篤數個個喇
Jacz 發表於 2019-8-13 20:46

亞kay啲  Cool hot hits post平時都幾高click rate
佢啲fans都幾有心機篤數

人生要去到幾苦悶先會去做呢啲統計
咁多其他女歌手fans日日click入黎mon住咪多click r ...
nicknicknick 發表於 2019-8-13 21:13

明明係key fans前幾日post出黎先

你係得閒到睇埋舊演唱會重要state埋comment數比click rate喎

The impact of Key fans
...
nicknicknick 發表於 2019-8-14 11:16

唉 俾人發現咗我每日好努力咁click
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

FYI  佢開過7場家 親
白河喜來登 發表於 2019-8-12 18:39

09年嘅聲勢同而家有得比????

大把人click入來唔出聲咯
我都好努力click去pretty crazy個post體野架~
我祈求美雅拎女銅一定要發生

睇post唔一定要留comment
睇某D人成日問賣哂未都夠過癮 人生咁得閒

簽名被屏蔽

睇post唔一定要留comment
睇某D人成日問賣哂未都夠過癮 人生咁得閒
musiccc 發表於 2019-8-14 15:20

又係喎
你睇下佢全日都咁得閒上CM
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

我又入嚟問下賣哂飛未先

認真:
依家咁嘅時勢
今日唔知今晚事
邊會有興致同你撲飛
DM多仔多到覆唔哂

我又入嚟問下賣哂飛未先

認真:
依家咁嘅時勢
今日唔知今晚事
邊會有興致同你撲飛 ...
mosesming 發表於 2019-8-15 10:08

可能到時宵禁唔比出夜街

我又入嚟問下賣哂飛未先

認真:
依家咁嘅時勢
今日唔知今晚事

佢D FANS點都有D係社運友

十月前可能都俾警犬拉左, 唔知仲有無命睇佢演唱會

我又入嚟問下賣哂飛未先

認真:
依家咁嘅時勢
今日唔知今晚事

使乜撲飛 頭兩場仲有唔少$980飛有得買

佢D FANS點都有D係社運友

十月前可能都俾警犬拉左, 唔知仲有無命睇佢演唱會 ...
Lewis 發表於 2019-8-15 10:23

十月前可能全港人都俾人拉哂去勞改
DM多仔多到覆唔哂

有跳樓霏未

我又入嚟問下賣哂飛未先

認真:
依家咁嘅時勢
今日唔知今晚事

關智斌一日賣哂五千幾張飛wor
謝安琪10,000張飛賣到依家仲有咁多
樂壇天后竟然賣得衰過嘅四五線半退休歌手
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

原來得返少過兩個月時間
睇慣籌備成年既show 好難想像呢個會點
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Kay isnt her.....
如果唔係佢
會唔會個show唔走音
反而有gin lee級演繹

$980
星期三 少量
星期四
星期五 少量(已經冇雙連位)
星期六 售罄
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

又要選擇性唔提係關智斌加容祖兒加Twins加張敬軒加古巨基
如果四個一線加一個四線歌手連五千張都 ...
nicknicknick 發表於 2019-8-16 10:46

又秒殺人喇你

又要選擇性唔提係關智斌加容祖兒加Twins加張敬軒加古巨基
如果四個一線加一個四線歌手連五千張都 ...
nicknicknick 發表於 2019-8-16 10:46

照你嘅logic 之前啲創作人開作品展應該好好賣㗎
點解會賣得咁差
肥婆馬上收皮

Were you living under a rock when Concert YY was held?
OT: 希望到時唔好請古天樂 請到爛晒 ...
nicknicknick 發表於 2019-8-16 12:27

伍樂城 有Twins Joey Janice Kelly 千Fa
Eric Kwok有千Fa Gigi Sa
吳國敬有Sammi Kelly
全部都係賣飛個陣預告哂 但全部都有跳樓飛喎
反OT 希望Kay快d公開嘉賓救下票房
肥婆馬上收皮

答啦 黃偉文係唔係「啲創作人」啊, 咁佢作品展啲飛賣得好唔好呀?

同埋有冇諗過所有作品展如 ...
nicknicknick 發表於 2019-8-16 16:39

嘉賓有助銷量呢個point佢都想詭辯

然後又俾你d走

我對嘉賓無乜期望 希望唔好係 古 汪 劉 就得

賣哂啦

4場所有價位全部售罄
old news 左

賣哂啦
henhenhen 發表於 2019-8-16 23:59

慘 d haters又冇得推post

kayzzz 發表於 2019-8-18 22:43

其實都唔算賣得差啦根本冇點宣傳
再加上點睇都似art show多過歌舞演唱會

其實都唔算賣得差啦根本冇點宣傳
再加上點睇都似art show多過歌舞演唱會 ...
aussie2013 發表於 2019-8-19 00:19

其實有進步喇
2016年(樓上有人話聲勢好) 2場賣到演唱會開之前先賣晒
今年(樓上話好flop喎)4場大概一星期已經賣晒
希望佢今次做起個口碑先啦

其實有進步喇
2016年(樓上有人話聲勢好) 2場賣到演唱會開之前先賣晒
今年(樓上話好flop喎{:1_9 ...
kayzzz 發表於 2019-8-19 00:31

2016年係2月18號賣哂

kayzzz 發表於 2019-8-18 22:43

因為賣成點已經無人理
隔離kenny仲賣得好過佢 k姐今鋪堅肉酸
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

大把人click入來唔出聲咯
我都好努力click去pretty crazy個post體野架~
787491313 發表於 2019-8-14 12:00

我喺呢個post都係第一次留言,確實唔似某啲人咁得閒

前幾日仲有十連lol 點解突然會賣曬
是咪公司自己一次過買起

上次拾回整左好多視頻
又搵左一堆明星錄vcr做宣傳
今次做乜無曬聲氣
我祈求美雅拎女銅一定要發生

上次拾回整左好多視頻
今次做乜無曬聲氣 ...
787491313 發表於 2019-8-19 11:37

幻國爸爸已經剪左條4分鐘長嘅poster shooting behind the scene  
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

前幾日仲有十連lol 點解突然會賣曬
是咪公司自己一次過買起
Lewis 發表於 2019-8-19 11:21

其實都幾日
已經唔算突然

吶喊
你們的幸福
拾回山林道
希望今次都繼續有主題曲
nicknicknick 發表於 2019-8-19 07:37

偷情的禮儀 (an urban fantasy mix)

簽名被屏蔽

因為賣成點已經無人理
隔離kenny仲賣得好過佢 k姐今鋪堅肉酸
cathay1996 發表於 2019-8-19 02:18

你咪自己死入黎理左囉

上次拾回整左好多視頻
今次做乜無曬聲氣 ...
787491313 發表於 2019-8-19 11:37

其實佢只要肯上tvb果d流行經典乜乜乜宣傳 已經夠開多一兩場
都唔知點解juno要放棄咁好既宣傳渠道

有無可能28/12-31/12 開part 2 ?
白河喜來登 發表於 2019-8-19 17:50

冇可能
一定用黎做EASON加場跨年啦

用下腦都知

一早佢話做跨年

冇可能
一定用黎做EASON加場跨年啦

用下腦都知

一早佢話做跨年
abcxyz302006 發表於 2019-8-19 23:12

佢有㗎咩?

佢有㗎咩?
hehehaha 發表於 2019-8-19 23:58

你又岩

想知臨開show前會唔會再出新歌
感覺用偷情的禮儀當演唱會主題曲唔太啱feel

其實佢只要肯上tvb果d流行經典乜乜乜宣傳 已經夠開多一兩場
都唔知點解juno要放棄咁好既宣傳渠道 ...
kayzzz 發表於 2019-8-19 20:53

其實佢肯玩勁歌,已經有最女啦

其實kay最近咩事
Juno提都唔提偷情mv淨係講情感的廢墟
就嚟演唱會都唔上電台做訪問
好似失咗蹤咁

其實佢肯玩勁歌,已經有最女啦
阿mark 發表於 2019-8-20 07:37

肥佬要捧hana 未必