返回列表 發帖
同年拎903女金+903最女唔係應推到上祖祖level唔通係janice level? 怪就怪key無本事拎大獎服唔到眾,所以 ...
你老闆 發表於 2019-8-9 12:15

黐線你個best friend國泰會員唔係話kay冇TVB個女歌手獎根本唔係天后咩
你兩個出嚟引戰之前可唔可以夾好口供先
so confusing

簽名被屏蔽

你同意kay無最受歡迎女歌星就唔係天后咁以後不要將kay同美祖相提並論,因為不配
kay4場演唱會 ...
你老闆 發表於 2019-8-9 12:40

支持你繼續推

簽名被屏蔽

好想kay拍翻d類似巜謝安琪玩謝安琪》咁嘅電視節目嚟宣傳吓
依加佢好似離哂地咁,係ig出埋d公式偽文青post,上電台雜誌做下專訪咁就算
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

簽名被屏蔽

天后 唔使點做宣傳 演唱會都賣出九成飛 使咩曬工夫做宣傳 ?
白河喜來登 發表於 2019-8-9 15:02

好耐無見4場三面台紅館開售第2日都未賣哂
希望903 4週冠谷谷佢

佢既 FANS 主要係香港人
但香港而家咁既局面
大家都冇咩心機買飛

佢既 FANS 主要係香港人
但香港而家咁既局面
大家都冇咩心機買飛
hissorhk 發表於 2019-8-9 15:29

#出現了

香港而家咁既局面
真係去示威好過去演唱會
十月分分鐘更需要大家
Kay isnt her
但香港人仍然係香港人!

簽名被屏蔽

佢唔好再係度取巧玩氣聲 練返音準先再講

佢唔好再係度取巧玩氣聲 練返音準先再講
HOTMAN 發表於 2019-8-9 20:01

支持 但希望把喉聲唔好咁緊

佢一唔用氣聲 假音 就用死力

支持 但希望把喉聲唔好咁緊

佢一唔用氣聲 假音 就用死力
kayzzz 發表於 2019-8-9 20:03

點解佢咁hea唔去上下堂

點解佢咁hea唔去上下堂
hehehaha 發表於 2019-8-9 20:05

可能成日俾班 好似xxxx登既 fans讚佢好靚呀 沖昏左頭腦

如果我加入fans club 可能會點醒佢

2:12重點
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

簽名被屏蔽

幾時加到18場?
好琪待佢唱Live

abcxyz302006 發表於 2019-8-9 21:23

山林道都係錯
係咪好大機會唔唱

証明去到8月都仲未練歌
正常點會唔記得自己歌歌詞
已經唔係多歌過人

容粉洗足咁耐版 加油

abcxyz302006 發表於 2019-8-9 21:23

我由衷地相信心姐真係唔相信自己有機會女金
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

不如其實你叫joey出到一張專輯高質素過kontinue先再踩吧。

不如其實你叫joey出到一張專輯高質素過kontinue先再踩吧。
schoe 發表於 2019-8-10 03:12

2019啦仲講緊Kontinue?
香港人而家都唔會仲對雨傘運動FF啦

不過真心問 除咗勢不兩立 佢而家仲會唔會唱呢隻碟啲歌?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

本身某位cm連登Kay粉 吹到話人瑞都開到十幾場 Kay都至少十場
已經想笑_佢
但估唔到佢開四場都可以便秘式賣飛

賣飛唔夠人黎又拉番落碟到
Juno 首無恥(便無敵) 俾你唱先啱

簽名被屏蔽

本身某位cm連登Kay粉 吹到話人瑞都開到十幾場 Kay都至少十場
已經想笑_佢
但估唔到佢開四場都可以便秘式賣 ...
放空 發表於 2019-8-10 04:33

好心你作為版主就唔好一而再再而三帶頭引戰
引嗰件膠粉出嚟膠多幾頁有咩意義?

好心你作為版主就唔好一而再再而三帶頭引戰
引嗰件膠粉出嚟膠多幾頁有咩意義? ...
aussie2013 發表於 2019-8-10 08:49

引乜戰姐 描述緊售票情況咋

簽名被屏蔽

已經想笑_佢

其實個實際情況真係唔算便秘式賣飛 lol

當然盲反心目中只要唔係一日賣哂飛就當便秘 都好合理

証明去到8月都仲未練歌
正常點會唔記得自己歌歌詞
已經唔係多歌過人
hehehaha 發表於 2019-8-10 00:28

佢連自己首本名曲羅生門d拍子都背唔熟
好明顯冇練開歌
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

佢連自己首本名曲羅生門d拍子都背唔熟
好明顯冇練開歌
John 發表於 2019-8-10 15:03

所以平時啲live咪咁差
係開show先練下歌叫做好少少
呢個女人真係好懶

人地要湊兩個仔女ga
平時都甘忙
突然間唔記得歌詞好正常嗟
我祈求美雅拎女銅一定要發生

Is it really difficult to see that Joey is selling on the last peak of HK music industry (2000 - 2008 or so) and Kay can only barely do that? What sells at the Coliseum has nothing to do with the quality of the artist, but which era they are from. Why do you think Kenny can now have a coliseum show? Because he is from 2005 - 2008, when people still listen to Cantopop. Does it means he deserve an HK music award now (or ever)? No. So it really is very pointless to keep saying Joey deserves this or that because of her 18 shows. She deserves the money she earn because of the 18 shows, not awards.

(P.S. don't think Kay deserve gold last year either)

已經想笑_佢

OT 又引戰 呢個版主衝出黎做咩

不如其實你叫kay呢個時勢敢出黎唱kontinue入面d歌(家明、雞蛋)先再踩joey吧。
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

恭喜Kay賣晒星期六尾場~~~
2018音樂公民頒獎典禮得獎名單:https://goo.gl/NzkrwJ

有d好奇點解今次出新歌+演唱會咁耐,都冇上過903做宣傳?
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

$980 星期五都賣到得返單丁位
但星期三四仲有十連 希望心姐散得曬d飛啦

$980 星期五都賣到得返單丁位
但星期三四仲有十連 希望心姐散得曬d飛啦 ...
Lewis 發表於 2019-8-12 11:59

中有2月時間一定賣得曬...反而如果再加終極尾場開星期日都得

中有2月時間一定賣得曬...反而如果再加終極尾場開星期日都得
hdfb 發表於 2019-8-12 13:14

謝安琪咪講咗檔期問題,已經終極咗

謝安琪咪講咗檔期問題,已經終極咗
賴爽 發表於 2019-8-12 13:24

算吧啦佢
根本冇能力再到五場咪話檔期問題

簽名被屏蔽

賣哂未?

賣晒未?

謝安琪演唱會post click rate係咪有人篤數

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽