返回列表 發帖

是時候回鄉過節的fu
唔好一鋪林憶蓮陳綺貞蔡健雅許茹芸艾怡良蔡依林
我真係唔慌向左向右走就得
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

支持!
bagfgfcde 發表於 2019-5-14 23:45

Support!!! 想試下點樣全部都聽晒XD

原來咁多人睇好新寫的舊歌
唔知點解覺得呢首只會入到填詞
希望預感錯誤
chanchan0909 發表於 2019-5-15 12:03

呢首同雨晴比
真係有少少原地踏步

開波了
希望全CM為美祖集氣
阻住 發表於 2019-5-15 13:07

720p 已經lag晒~

評團主席係Sandee......
會唔會似太流行就會.....= =

希望預感錯誤

今年增額增得好爽手
星勤 發表於 2019-5-15 13:25

早晨
似乎今年好平均比較少橫掃

Jolin應該最多入圍
Wing1211 發表於 2019-5-15 13:28

自己暫時心想- 希望遺書有MV
- 希望玫瑰少年有剩低幕後事但一項
- 希望女歌手唔好咁多遺珠

支持ØZI!支持謝震廷!支持孫盛希!支持林憶蓮!
nicholashin 發表於 2019-5-15 13:32

林憶蓮其實完整性對手只不過係蔡依林(我講專輯)
小寒呀))))))))

玫瑰少年 喔>3<