返回列表 發帖
說話又唔可以咁講 有d一線歌手連live都未唱得穩 後輩例如gin唱得未仲好 ...
PerryXD 發表於 2019-3-13 01:25

Gin Lee台風真係有天后感覺
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其實Gin Lee已經慢慢擴大緊 拎到KKBOX十大風雲歌手同MOOV全年女歌手No1已經唔易
我諗佢做多幾次街客live ...
fifty1205 發表於 2019-3-13 01:37

不過佢要接到個勢Keep住有hit歌先得
唔好好似Kary咁走歪左路 最尾變成只有少數樂迷之間叫好 但極不叫座
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我認同嗰兩句係好搶fo
不過個主題係講癲癲喪喪+創作力, 整體我覺得冇乜問題, 快歌有meaning已經係bonus
...
721AXA 發表於 2019-3-13 01:41

咪再加大力度同亞亞亞就好

我都以為佢唱很堅強 其實中間首歌可飛
放空 發表於 2019-3-13 02:10

很堅強咁hit
大把機會唱

Pretty Crazy+布穀鳥+出色唔計PC可能會紅,後兩首都無咩人識,以佢街客贊助派飛率偏高計,好易變左冷 ...
stone@stone 發表於 2019-3-13 15:15

Gotta Get High/我好得閒呢

你愛過hello吉蒂嗎似乎……沒有
走音琪破音真難頂
iamsingingwong 發表於 2019-3-13 22:44

一定係耳機問題!!!

啱啱重溫返容祖兒kkbox live
覺得同以前最大分別係 佢真心地鍾意左D歌