返回列表 發帖
其實就咁抄人地mark個榜
直接copy and paste 既意義係邊到?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

hinz 發表於 2018-10-8 00:01
第一我用嘅係百度贴吧嘅數據,已經同果個版主打過招呼,第二,我唔係要做榜,衹是要準確記錄一下Believe in mi嘅成績,呢個貼咪就係Believe in mi嘅專貼,佢每隻唱片嘅成績和數據我都有記錄,既然有人討論緊精選碟,咁權威榜單最清晰明瞭,費事俾人話講大話作大數自己編湊等等

原來係大陸人
唔怪得之抄完都可以理直氣壯
講真你話個source 係隔離post我mark個個都算
你竟然同我講係百度?
痴L線

抄都算
加一兩句comment駛死?
況且要睇榜既自己去各大睇啦
直接copy & paste 咁開心

不過呢個post d人特別中意搬紙過紙咁不知所謂
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

回復 353# hinz

lol我係台灣人,廣東話係自學:)仲有,聽歌有必要分地區?我都係因為睇過sammi嘅小巨蛋演唱會先開始聼廣東歌,學習廣東話,你睇下我嘅等級就知我入呢個版都無幾耐,而且版規入面好似都未話唔可以貼銷量記錄走勢。不過既然是你開嘅帖,明白了,打擾

hinz 發表於 2018-10-8 12:01 AM

原來係大陸人
唔怪得之抄完都可以理直氣壯
講真你話個source 係隔離post我mark個個都算
你竟然同我講係百度 ...
hinz 發表於 2018-10-8 09:21 AM

版主唔好咁敏感啦
人哋都系記錄Sammi銷量成績
講咩抄你又盛咁
唔通你系唱片商會主席?
其實你mark個榜系要多謝你
但你啲邏輯思維做法就認真唔岩
世界咁大唔系得你獨家mark榜
你唔俾其他地區都有人mark?
定系你覺得只有你先可以獨家mark?
就算真系得你mark都唔洗咁講嘢
唔系大曬囉
身為版主都唔以身作則公平合理對待及處理事情
仲咁講嘢你認為好啱?
你連人哋系咩地方都未搞清楚就鬧
又地域歧視又賴大陸人又盛咁
連最起碼的尊重別人都無咁仲叫人點樣尊重你?
你咁做同你認為的大陸人有咩分別?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

CD Warehouse銷量榜
銷售日期[30-09-2018至06-10-2018]
十大中文唱片

1 RUBBERBAND 【HOURS】
2 VA 【環球高歌陳百強】
3 陳果 【追一曲送給你】
4 鄭秀文 【BELIEVE IN MI】
5 鄭俊弘 【星光】
6 MY LITTLE AIRPORT 【你說之後會找我】
7 陳潔儀 【A TIME FOR EVERYTHING】
8 吳業坤 【KEEP GOING】
9 陳百強 【離不開紀念歌集80-93】
10 炎亞綸 【親愛的怪物】
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

銷售日期[14-10-2018至20-10-2018]
十大中文唱片

1 容祖兒 【答案之書】
2 MY LITTLE AIRPORT 【你說之後會找我】
3 BOY'Z 【大男孩】
4 RUBBERBAND 【HOURS】
5 陳潔儀 【A TIME FOR EVERYTHING】
6 蔡一傑 【ONE】
7 姚瓔格 【粵】
8 鄭秀文 【BELIEVE IN MI】
9 VA 【環球高歌陳百強】
10 鄭俊弘 【星光】
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

銷售日期[14-10-2018至20-10-2018]
十大中文唱片

1 容祖兒 【答案之書】
2 MY LITTLE ...
dom 發表於 2018-10-23 06:15 PM

Mi好勁呀超好賣
借嚟用下唔該曬

簽名被屏蔽

隻碟幾正

回復  

回復 361# onceuponatime

何時推出?

回復  onceuponatime

何時推出?
angelcheng0203 發表於 2018-11-4 04:17 PM

倉底貨或者下一張碟

Side Track DVD 會喺12月中推出!!!

Side Track DVD 會喺12月中推出!!!
angelcheng0203 發表於 2018-11-6 13:27

會出CD嗎?