返回列表 發帖
kelly呢D咪型lor
話最後一張就真係最後一張!
kenneth09 發表於 2018-6-22 20:13

我寧願佢真係LAST SOLID COPY 就算。咪鬼話唔出轉頭又出,敢就死得。
叫佢條TEAM 搞好所有 streaming platform ge click rate 好過

BTW, 2ND & 3RD, 無上過榜.... 咩料呀 ....

留返D實體碟嘅印刷費,上架費拍靚D MV仲好
kenneth09 發表於 2018-6-23 09:56

估,今次將廣東、國語大碟GE BUDJECT 2合為1, 轉出EP, 學你話, 慳返印刷費、上架費。慳到GE錢就用黎拍返啲「正常」MV 出黎。

725麥花臣開show宣傳新碟
nicknicknick 發表於 2018-6-25 12:10

邊到消息?

有大陸同台灣市場頂住
呢個project 應該賺錢
lemontea1069 發表於 2018-6-25 11:22

KELLY 仲有台灣市場?

咁佢唔出碟放上平台俾人DL
都收到d錢既
lemontea1069 發表於 2018-6-25 13:08

賺幾百蚊買奶粉比仔飲

佢fanpage
nicknicknick 發表於 2018-6-25 12:47

唔見有GE, 邊個PAGE ?

呢個SHOW一定要睇, 因為可能係唯一聽到幾首新歌LIVE 既機會, 下次上紅館佢又係有福氣最佳位置最愛演唱會無限Loop
lemontea1069 發表於 2018-6-25 16:33

凸凸凸凸凸凸凸凸凸凸 ..........
場旺角SHOW, 希望有多幾場啦

《打字機》推出一個禮拜都未夠,單系微博個MV點擊率都破100萬。如果早小小,同《魯豫有約》播映一齊推出 ...
solo-K 發表於 2018-6-26 20:56

https://www.miaopai.com/show/zDmmJhgaJqPkGNy1pwdo8rYJDkFbWh-qdXuAiw__.htm

而家330萬了

但youtube click rate ...........

對比同期歌手
原來今年kelly出到8首新歌已經算多產
kenneth09 發表於 2018-8-11 13:07

希望KELLY 出年都可以出到 4,5首新歌