返回列表 發帖
其實又唔係實體 點解會趕唔切
JayantL 發表於 2018-7-29 19:29

可能想做第一plug?唔知會唔會有《Watch Me 2.0》呢?
今次最正係首首都有MV
MV產量簡直媲美當紅時

如果仲有首watch me. 不過出返實體碟2nd edition + Moov live la!!!!
honam0408 發表於 2018-7-29 21:14

如果出cd(+new song)+mv DVD/blu-ray+moov live DVD/blu-ray
至少成班fans都會買

答應你會幸福的好似數到三就不哭
【This is MC】澳門見

對比同期歌手
原來今年kelly出到8首新歌已經算多產

對比同期歌手
kenneth09 發表於 2018-8-11 13:07

真.環球一姐
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

對比同期歌手

希望KELLY 出年都可以出到 4,5首新歌

對比同期歌手

但實體碟都出唔到咯

其實4首國語歌loop loop下都唔係差..只係無4首廣東歌咁高質.
打字機如果睇埋跳舞版嘅話,就成件事都唔同哂.
好開心kelly team自15年演唱會前開始識利用youtube做promote..每次d dance version片都好正

答應你會幸福的真係好好聽
nicknicknick 發表於 2018-8-5 09:52

一聽就愛上
Kelly今年表現都好值女金
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

仲有兩隻國語歌MV去咗邊呀.....
四隻國語歌 最好聽既兩首 過左兩個月都冇宣傳同MV呀
暑假已經過咗 應該唔使湊仔la

希望快啲有MV
903年齡歧視真係好嘔心
nicknicknick 發表於 2018-9-22 21:02

女唔女金無所謂啦
最想佢開紅館
一半冤鬼一半wish list 都願

女唔女金無所謂啦
最想佢開紅館
一半冤鬼一半wish list 都願
lemontea1069 發表於 2018-9-26 13:27

kelly不也说了吗 希望再50岁前再战红馆吗

kelly不也说了吗 希望再50岁前再战红馆吗
youfuqi 發表於 2018-9-26 14:09

唔好佢咁快50歲
但又好想佢快點開紅館

希望佢會唱多啲呢隻碟嘅歌
唔好變And Then 2.0
nicknicknick 發表於 2018-9-26 14:38

肯唱花見尾站冷淡
其中兩首已經願

出也許我一直不懂愛情MV都唔出答應你會幸福的
nicknicknick 發表於 2018-10-8 19:33

唔係話全部都拍MV咩?也許我一直不懂愛情好好聽喎,應該一早拍啦。