返回列表 發帖
清一色慢歌
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

救命
聽日開始要LOOP定TRACK4,5先得
不過唔睇好演唱會會唱
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

點解會有人投訴環球派歌
派左個3首明顯係搶d個3首
無派個3首啱班fans係屋企慢慢聽 街客根本唔會慢 ...
kayzzz 發表於 2018-6-21 00:49

你啱
希望環球有一日會搶到類似心之科學呢類歌比牙煎唱
派左個3首實在唔掂

天地一沙鷗好似另一個阿堅想寫嘅主題
但夕爺選擇將首好詞畀呢個堅
將"傻孩子 怎麼啦"畀另一個堅
堅Lee=真愛 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-6-21 15:41

好明顯另一個阿堅唱唔起啲正詞正歌啦
比佢唱只會浪費左一首好歌

邊首? 好少聽LaLa
hehehaha 發表於 2018-7-2 17:16

別怕/只要一分鐘/瓶頸/調色盤
仲有新碟既心裡學/人啊

斷估咪出新plug,8月出第二版Bold & Beautiful & Bonus囉
環球淨係識依奸招欺騙樂迷 ...
loowee 發表於 2018-7-6 21:03

好 就你呢句
忍手唔買第一版住

聽講m記開始播天地一沙鷗
JasOh103 發表於 2018-7-22 00:20

環球做得好

每日都要聽既歌:《天地一沙鷗》

期待sha au首live

睇黎又撞十大
JasOh103 發表於 2018-7-27 22:31

We good taste ~ (love)

而家只會聽人間鬍子同天地一沙鷗
其他擺響度做裝飾
請問我仲應唔應該買碟

信值100分!
不過抱夢值1000分
天地值10000分

除左有冠信既榜主咁good taste
其他咪就係聽開容 ...
JasOh103 發表於 2018-8-2 23:28

好彩我有冠到姐

人間鬍子越聽越好聽

人間鬍子好適合訓覺前聽

呢排又loop返人間鬍子
點解會咁