返回列表 發帖
支持CM男神

係咪抄我個榜架
支持第四位 想寫個美tag俾呢首歌

支持1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
jose 發表於 2018-1-9 21:28

同意

Gin Lee首新歌好堅定幾時有得上榜????

我倒不如聽黎瑞恩唱舊街角還有一點新鮮感。
有50分 開心

第十五位而家先上。。

某人陰啲陰啲係榜尾呃分 嘔心

(爆玻璃聲) 新城勁爆爆爆 流行榜

灰色得1 week no.1...
恭喜小肥

第14位好難聽

希望18下星期out

ed8671ed x chanchan0909 定情三部曲
1. 慢慢喜歡你
2. 撞柱
3. Ten Reasons

我覺得呢個 post 好多野都寫錯左 , 後面人名應該改 kk8733
歌曲方面 1 , 2 同意 , 3 改成 嫁給我 , 加個 4  ...
chanchan0909 發表於 2018-4-11 17:31

一蓮托生後面少左 feat. chanchan0909

上第20位呢啲廢歌都唔上J.Sheon,,,
樂壇已死

OMG 第一第四好高質
多謝支持原子邦妮

兩首廢歌終於out哂

第四位超難聽的

見到第十二位呢種廢歌仲係度呃分... 然後心之科學一星期都上唔到
突然之間覺得香港樂壇好黑暗
太多非偶像派亦非實力派既邊緣歌手阻住哂...
#teamjoey #lovejoeyfour

BTW 支持Serrini三首熱播歌

為左討好某會員可以去到幾盡

心之科學究竟要 21 到幾時
616.1314 發表於 2018-7-24 10:44

咁pure既歌佢唔會鍾意架啦
佢聽開Bloom, 美哉同撞柱

你將第四同第十六位兩首歌調轉左呀

第十二位咁低位NE

留意到今個星期評既兩隻碟都係爛碟

Flop post
荒廢過青春荒廢

ED's Choice Billboard [2018#35]

本週冠軍歌 天地一沙鷗 - 李幸倪 (1 Week No.1)
作曲 - Vincent Chow
...
ed8671ed 發表於 2018-9-25 15:35

I don't know her

其他資訊
上榜週數最多之歌手: 李幸倪 [目前上榜合共29星期]
上榜歌曲數量最多之歌手: 李幸倪 / 許廷鏗 [目前各有6首上榜歌]
上榜歌曲數量最多之專輯: 李幸倪 - Bold & Beautiful / RubberBand - Hours / 陳慧琳 - Watch Me [目前有4首上榜歌]

震驚全港樂迷

ED's Choice Billboard [2018#43]

本週冠軍歌 再殺一個人 - My Little Airport (1 Week No.1)
作曲 - 林 ...
ed8671ed 發表於 2018-12-1 11:59

冠軍歌好好聽牙 ><

ED's Choice Billboard [2018#46]

本週冠軍歌 盡力呼吸 - 岑寧兒 (1 Week No.1)
作曲 - 岑寧兒
填詞 - 周 ...
ed8671ed 發表於 2018-12-1 12:10

原來祖祖20>X... = =

希望遺書空降第一

希望蔡健雅有冠

個榜進度慢過慢慢喜歡你