返回列表 發帖
:( 喊
stopzi 發表於 2018-6-3 20:17

典解呀 :(

作曲:Shimica 黃宇希填詞:Shimica 黃宇希
做咩作賤自己

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

**** 本內容被作者隱藏 ****
dongbb2332 發表於 2018-6-4 21:30
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

dongbb2332 發表於 4/6/2018 21:30
我識唔識架

dongbb2332 發表於 2018-6-4 21:30

Sorry lor

但是自認軟弱又無助 但願現在身軀不屬我
悲哀算什麼
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

某會員你HIDE吾到啦

COOL CHAT 版主討論室 - [閱讀權限 255]

小圈!!

睇見黎曉陽搞到咁嘅樣真係no eye see

nicholashin 發表於 2018-6-5 00:41

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

我識唔識架
kwanie 發表於 2018-6-5 01:02

可能你識人但人地唔識你lol

Sorry lor
bagfgfcde 發表於 2018-6-5 06:24

sorry
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

代表作品        《永久保存》(2007年)
《告別之前》(2016年)
《沒有你,我甚麼都不是》(2016年)
《霸氣情歌 ...
dongbb2332 發表於 2018-6-3 17:43

啲fans真係亂黎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

啲fans真係亂黎
帥小寶` 發表於 2018-6-5 21:04

同Sony一樣

欺騙兔兔有何難。。你要好過。。

今日903細聲過881好多
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

一個人嚟香港唱歌浮浮沉沉到宜家上到紅館你就知佢很堅強!唱歌真心好聽,宜家終於小性感(切記!御姐不能太淫),喺屋企等佢呢個女強人返嚟,你係唯一見到佢露出感性嘅一面嘅人,點抗拒呀
week20

#星期五一定八號
week20

#星期五一定八號
b01091018 發表於 2018-6-7 08:18

請善用edit 編輯功能,謝謝

Mayday is also a Taiwanese alternative rock band also known as 五月天 Wǔ Yuè Tiān in Mandarin. The band was formed in the late 1990s with five members, named Ashin(Ah-Xin) (vocalist), Monster (Guai Wu/Guai Shou) and Stone (Shi Tou) (lead guitars), Masa (Ma-sha)(bass guitar) and Guan You (Guan-You) (drums).

PUN

新官上任就擺官威

新官上任就擺官威
stephybest 發表於 2018-6-7 17:26

膠人都做到官

膠人都做到官
艾石仔 發表於 2018-6-7 17:39

支持私家音樂

望耐左洪嘉豪個樣有少少殘

kwanie 發表於 2018-6-7 18:06

可能俾張敬軒玩殘佢

kwanie 發表於 2018-6-7 18:06

做乜咁留意人?

乜用歌泥做鈴聲好七咩........
死啦 我完全唔覺.......

請善用edit 編輯功能,謝謝
harryharry 發表於 2018-6-7 10:41

會注意的了
week20

唉 由IP4草 草佐咁多年
每個月都會改一次既PLAYLIST全部冇曬
好L sad

垃圾itunes越改越衰 好_on_

聽人妻聽到唔想訓 點算

聽人妻聽到唔想訓 點算
JasOh103 發表於 2018-6-11 01:26

聽 和每天講再見/很堅強

本帖隱藏的內容需要積分高於 250 才可瀏覽

聽人妻聽到唔想訓 點算
JasOh103 發表於 2018-6-11 01:26

當年最好的時刻一出我都loop到唔願瞓

聽 和每天講再見/很堅強
kayzzz 發表於 2018-6-11 01:31

I don’t know her

有無人一齊吹奏天后靈
好有potential女金 @2028

好想快啲到6月23號

好想快啲到6月23號
帥小寶` 發表於 2018-6-11 01:45

因為天后靈出碟日?

1. 閃光
2. 惡女
3. Baby Stop
4. 沒有人是孤島
5. 逆成長
6. 閃光 (美麗也短暫Mix)
bonus track:
7. 戰場上的最後探戈(DJ King Remix)

DVD:
1. 閃光
2. 惡女
4. 沒有人是孤島
5. 逆成長

因為天后靈出碟日?  

1. 閃光
2. 惡女
4. 沒有人是孤島
5. 逆成長
6. 閃光 (美麗也 ...
hehehaha 發表於 11/6/2018 01:49
今年先出碟咁我醒佢上1wk榜年尾送粒膠過佢都好喎

今年先出碟咁我醒佢上1wk榜年尾送粒膠過佢都好喎
kwanie 發表於 2018-6-11 01:50

希望老闆下年仲幫佢出緊歌啦
身材正靚女唱歌好聽
今時今日邊度搵?

希望老闆下年仲幫佢出緊歌啦
身材正靚女唱歌好聽
今時今日邊度搵?
hehehaha 發表於 11/6/2018 01:52
wa_iu.
原來沒有人是孤島上過
慳番

wa_iu.
原來沒有人是孤島上過
慳番
kwanie 發表於 2018-6-11 01:54

逆成長值得上
支持Cherry

因為天后靈出碟日?  

1. 閃光
2. 惡女
4. 沒有人是孤島
5. 逆成長
6. 閃光 (美麗也 ...
hehehaha 發表於 2018-6-11 01:49

係咪你幫佢出?

係咪你幫佢出?
帥小寶` 發表於 2018-6-11 01:56

歌手顏卓靈出席電台活動,新歌《逆成長》是她首張專輯派台的最後一首歌,預計兩星期後專輯便正式推出。上周日與一班Fans進行迷你聚會,之前她在吉隆坡工作,有幾個忠心Fans兩度想給她surprise專登飛到吉隆坡找她,但她兩次都飛了回港,令他們撲空,所以一定要給他們一個相聚會去補數答謝他們。

以男Fans居多?顏卓靈謂:「都係,咁都有女Fans嘅。(有冇接受埋你男友白只?)我試過上載過佢嘅相,話佢係我現時身邊一個重要嘅人,見Fans都有畀like!」她稱和Fans聚會,大家玩下遊戲和傾偈。Fans可有問她感情問題?顏卓靈表示:「冇呀,連講自己同Fans嘅嘢都唔夠時間,得兩、三個鐘,一完咗佢哋已經追問幾時再約。」

係咪你幫佢出?
帥小寶` 發表於 11/6/2018 01:56
講到幫人出碟佢真係好在行

歌手顏卓靈出席電台活動,新歌《逆成長》是她首張專輯派台的最後一首歌,預計兩星期後專輯便正式推出。上 ...
hehehaha 發表於 2018-6-11 01:57

係咪實體架

係咪實體架
帥小寶` 發表於 2018-6-11 01:58

你買呀?

等電話既時候聽到大眾銀行打泥就好想狠狠咁問候佢地娘親個仔

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

竟然唔播人妻
不過播我當年至尊歌就算啦

nicholashin 發表於 2018-6-12 01:04

用食不飽的溫柔 浪漫吹風於街頭
怎麼可以陪我 連掃街都暗中忍手
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

wa_iu.
原來沒有人是孤島上過
慳番
kwanie 發表於 2018-6-11 01:54

如果晧軒出唔到碟
唯有比十大佢
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流