返回列表 發帖
全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W38

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — 第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好 ...
616.1314 發表於 2017-9-17 01:26

突然上翻小巧既歌 乜事
my LOVE my FAV Top 20
Week 38 : 11/09/2017 - 17/09/2017  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2017-9-17 00:38

坤子好慘,,,,

Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons / Castle On The Hill / Shape ...
JasOh103 發表於 2017-9-17 14:13

好衰囉
...Ready For It? 未ready好已經收左皮

lca6 發表於 2017-9-17 08:09

乜你原來係祖粉?
愛男朋友與歌

其實我唔係早粉喇 不過自己一直都幾鍾意聽早早d歌
lca6 發表於 2017-9-18 15:20

發現到支持小宇既榜同時都支持祖兒

MMK Music Chart 2017

WK01 - 13 : 沒有你,我甚麼都不是 / 小故事 / 還要去過生活 / 大人的科學 / 風起了 ...
mamakin 發表於 2017-9-19 20:29

你同霏傭有仇?

Just In Music 2017
The Week 38
本週 上週  歌名   歌手
01   09   安全感   王灝兒
02   11   寡人   符 ...
Lewis 發表於 2017-9-17 01:22

Shega有第三 之後仲可以留得低
有冇咁愛雅

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-9-24 11:23

仲以為漢文哥有得冠添

兩首都唔會冠啦
dongbb2332 發表於 2017-9-24 11:38

想問 _ _ 雅 首歌係咪派台歌黎
可以考慮 10>X

係你唔愛佢姐
收皮啦假碎粉
Lewis 發表於 2017-9-25 11:11

支持 _ _ 雅

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CLWM 2017 Week 38

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-9-25 22:31

SM終於落榜
係咪已經夠分至尊

好似夠分都會比我調走
stopzi 發表於 2017-9-25 22:58

咁恭喜定一蓮托生至尊先

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-9-26 20:43

希望林奕匡 20>X

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-9-27 22:36

希望 03>XX

林生係時候休息喇
jasonng 發表於 2017-9-28 00:02

叫佢翻歸啦