返回列表 發帖
用了一年時間去追趕歌手要有的standard,開頭在錄音室被監製罵,錄音錄到喊,當時監製Larry其實他很鍚我, ...
John 發表於 2022-11-22 11:35

錄到第三十次都唱唔到 不如唔好唱啦
勉強無幸福
唔怪得yeeyee咁憎佢 唔L掂又係度爭資源
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

向徐濠縈道歉竟爆Eason已婚 千嬅:唔想做死八婆!

楊千嬅日前大談感情事,指自己過去兩段情均遭第三者破 ...
John 發表於 2022-12-26 06:40

冇呀,我楊千嬅只想做個小富婆

做啦做啦咁想做

25歲的John,穿上一件黑色中大Tee,他沒有演唱會飛但仍來到九展MIRROR演唱會外,為自己和朋友排隊取應援物 ...
John 發表於 2023-1-21 11:44

以為係笑話區….

提到近月連串的百萬人遊行、示威、警民對立、撐警活等社會運動,當中阿倫出席了一個撐警運動,惹來極大迴響 ...
John 發表於 2023-2-13 09:39

Gin Lee對網民手指指: 唔好唔開心啦!

Gin Lee: 你開心返啲喇,我依家唔del po喇

楊千嬅去年因轉唱片公司致事業停步,但昨晚仍獲我最喜愛女歌手獎,她上台時又哭又笑,又兩度踎低,她抹眼淚 ...
John 發表於 2023-10-16 13:05

一如以往,獻唱時哭到唱不下去

湊巧,那期間Gin Lee正跟監製Alvin Leong、作曲Vincent Chow、澤日生,填詞人何方、許弘毅、編曲Gary Tong ...
John 發表於 2023-11-1 04:09

美方美毅真係好sweet GinGin係佢地身上既一塊肉

03-09-2021
訪問中,AGA 透露關於兩張最新專輯 -一張是中文,另一張是罕有的全英文 -即將會面世,她分享 ...
on07111 發表於 2024-1-11 08:35

第九張專輯 = CD1
第十張專輯 = CD2

2007年冠軍歌一覽
第1周  富士山下 陳奕迅
第2周  心花怒放 容祖兒
第3周  (巴黎沒有)摩天輪 王菀 ...
LoveMirkay520 發表於 2024-2-7 00:32

第22周 講不出聲 關菊英
第23周 講不出聲 關菊英

非常高質!!!