返回列表 發帖
纏路真係好好聽
想俾十二大
bagfgfcde 發表於 2017-10-24 20:51
千色好聽咁多

千色好聽咁多
nicholashin 發表於 2017-10-24 20:52

我覺得目前我個十二大好聽好多WOR

No photo no talk
幾高?
Hanson 發表於 2017-10-24 21:41

起碼1.95以上
同Ashton Kutcher生得有9成似
手掌仲勁大

今年俾宋念宇男歌手三甲既榜主可以免費獲得BAG音樂流行榜頒獎典禮2017 VIP入場門票乙張

今年俾宋念宇男歌手三甲既榜主可以免費獲得BAG音樂流行榜頒獎典禮2017 VIP入場門票乙張 ...
bagfgfcde 發表於 2017-10-25 12:29

咁無視小雨既榜呢
我們的總和

咁無視小雨既榜呢
Wonders 發表於 2017-10-25 12:38

掃把已準備
到時唔好俾我望到你
除非係祖粉

起碼1.95以上
手掌仲勁大
electric 發表於 2017-10-25 04:21

羨慕你身邊咁多正仔

樓下見到林敏聰加羅均滿
羅均滿真人都幾路人feel
都幾瘦下 隻手隻腳睇落冇乜肌肉
不過路人泥講都算幾令仔

#十線暗星

樓下見到林敏聰加羅均滿
羅均滿真人都幾路人feel
都幾瘦下 隻手隻腳睇落冇乜肌肉
不過路人泥講都算幾令仔

...
屮SiU霖屮 發表於 2017-10-25 18:10

你樓下你邊度,咁多暗星ge

你樓下你邊度,咁多暗星ge
Kfmusic 發表於 2017-10-25 18:17

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

羨慕你身邊咁多正仔
屮SiU霖屮 發表於 2017-10-25 17:07

仲要係個1

仲要係個1
electric 發表於 2017-10-25 20:19

仲要岩NUMBER OMGGGGGG

仲要岩NUMBER OMGGGGGG
屮SiU霖屮 發表於 2017-10-25 20:25

只可惜我已經有家室

仲要係個1
electric 發表於 2017-10-25 20:19

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

my queens
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

今年俾宋念宇男歌手三甲既榜主可以免費獲得BAG音樂流行榜頒獎典禮2017 VIP入場門票乙張 ...
bagfgfcde 發表於 2017-10-25 12:29

我做女員工OK?
Happy and Blessed.

**** 本內容被作者隱藏 ****
-Prince- 發表於 2017-10-25 21:07

相認咗

只可惜我已經有家室
electric 發表於 2017-10-25 21:00

曬命
讓世界豔羨

**** 本內容被作者隱藏 ****
-Prince- 發表於 2017-10-25 21:07

點解可以咁都撞到個1仔上司
仲要係又高又大隻又靚仔咁好彩

我做女員工OK?
jose 發表於 2017-10-25 22:32

你去坐山頂位啦 廢事到時你掟雞蛋

某首二字歌咁高汁CM竟然冇人理
決定比個至尊佢
hehehaha 發表於 2017-10-24 16:50

你真係孝順
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

有冇人有玩 fightlist
同fd玩 問親d男人名呀 男演員既問題 我都吾敢答咁多

有冇人有玩 fightlist
同fd玩 問親d男人名呀 男演員既問題 我都吾敢答咁多 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-10-26 13:13

你會唔會多心左d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

你會唔會多心左d
kevinlai1621 發表於 2017-10-26 13:25

有次問交友APPS既名
我差D想答黃色APP同紅色APP

今日有誰共鳴嘉賓係美雅
各位fans可以留意一下

26/10 叱咤咤 派台歌

A-Lin - 光之海 (p)

希望A-Lin準備好上我個台

今日有誰共鳴嘉賓係美雅
各位fans可以留意一下
林仔 發表於 2017-10-26 14:09

點解唔打下派台歌雖然已經過左期
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

26/10 叱咤咤 派台歌

A-Lin - 光之海 (p)

希望A-Lin準備好上我個台
nicholashin 發表於 2017-10-26 18:13

十大定三甲先

日期:15/08/2017
時間:20:20 - 22:30
節目:蔡健雅 Best 25

1. 達爾文(Intro + Verse) + 達爾文 II (進 ...
jose 發表於 2017-8-15 19:15

呢個PO真係好高質
等我今年之內都要整好佢賀下雅妹入行20周年先

呢個PO真係好高質
等我今年之內都要整好佢賀下雅妹入行20周年先
bagfgfcde 發表於 2017-10-26 23:06

希望撞到20首啦=,=
Happy and Blessed.

係Lib 見到有人睇pandakill
So good taste

http://campaign.mcdonalds.com.hk ... _campaign=happymeal
開心樂園餐有三本故事書由merry lamb lamb畫插畫,CM粉絲仲唔快D去支持

蘭B國語碟頭三首歌最正

quicheung starts following winkielaimeiyin
係咪和好lol
利申:唔係鏡粉

終!於!收!到!Serrini!隻!碟!

開心樂園餐有三本故事書由merry lamb lamb畫插畫,CM粉絲仲唔快D去支持 ...
KITSTON 發表於 2017-10-27 12:34
而家嘅小朋友好幸福

有次問交友APPS既名
我差D想答黃色APP同紅色APP
屮SiU霖屮 發表於 2017-10-26 13:33

黃色係咩?
nonkul

起碼1.95以上
手掌仲勁大
electric 發表於 2017-10-25 04:21

sd 相俾我睇
nonkul

sd 相俾我睇
SA弟林 發表於 2017-10-27 19:35

好啊

截至第43週 係ap 版mark 左800幾首歌
只係計中文都有600幾
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

《Fantôme》獲得樂評家整體正面的評價。USEN的音樂網站encore的清水浩司認為專輯最大的特徵是作品整體飄浮著「生與死的氣息」:「死的要素遠比想像中更濃厚、更深厚地支配著作品。但是本作出色的地方是,不是單以死作為賣點」、「在這樣舒服、美好的流行樂中捕捉像死這種事物在近年的日本沒有聽過」,並盛讚專輯是一張「在日常生活也會聽的優秀流行專輯」[2]。MANTANWEB的水白京評論專輯無論何處都能見到宇多田對藤圭子的思念、愛意以及糾纏不清的感情,「經過結婚、生育成為母親後的歌聲無論到哪裡都顯得很安穩,充滿能治癒心中陰影的柔情[45]。」

ABS-CBN的凱倫·弗洛勒斯讚賞《忘卻》、《只有兩小時的假期》、《道路》等為專輯最出色的歌曲,並指「這未必是她最容易親近的專輯,但這無疑是她至今最好的一張專輯。」她亦讚賞宇多田以傾盡內心與靈魂於每一張專輯著稱,而《Fantôme》真實的聲音充分反映她作為藝術家的成長[6]。MuuMuse的布萊德利·史登認為專輯是「她最具藝術性及脆弱性的作品」、「以悲傷作根源,還有人們普遍會經歷的不同階段:拒絕、慣怒、悲哀以及接受。」他亦指「如果在她的生涯中有一張專輯展現著成長,以及藝術才能的最大程度的話,那就是這一張了」,並讚揚宇多田在《朋友》、《我的女友》、《人魚》等歌曲中提及母親的逝世以及表達對LGBT團體的支持[7]。

CLAP CLAP

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

全力支持 Serrini
油尖旺金毛玲    06>15>10>xx>06>06>07>09>05>03>05>07*
放棄治療      09>05>04>03>06>09>10>xx>01>02>05
青春荒廢      ??
日没前       ??
我可唔可以唔好咁樣 ??
LUGTYAI       ??

全力支持 Serrini
油尖旺金毛玲    06>15>10>xx>06>06>07>09>05>03>05>07*
放棄治療      09>05> ...
bagfgfcde 發表於 2017-10-28 11:00

冇溝哂d仔?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

冇溝哂d仔?
HOTMAN 發表於 2017-10-28 11:03

留返俾你上

HANA 今年係咪可以做候選新人

究竟米雪正d定係我女王正d

網球真係全宇宙最好玩既運動

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

原來SMARTONE都幾好
生日個月送COVA一磅蛋糕<3
上年冇拎到有D後悔