返回列表 發帖
唔佔有啦, 因為
不要擁抱 切莫親吻 我會粉碎 再不完整  

草冬...
無咁多位自PLUG
同埋我一般呢 ...
CunninG 發表於 2017-6-19 22:47

如果係楊乃文拎
到時評審向公眾解釋個得獎原因應該會係「感動人心」

唔佔有啦, 因為
不要擁抱 切莫親吻 我會粉碎 再不完整  

草冬...
無咁多位自PLUG
同埋我一般呢 ...
CunninG 發表於 2017-6-19 22:47

根本離心力個演繹就係世界級。。
其他五個對手都好難唱到

其他五個對手都好難唱到
-Prince- 發表於 2017-6-19 23:49

如果楊乃文唱尋人啟事 徐佳瑩唱離心力
出到黎個效果會唔會一樣咁正

如果楊乃文唱尋人啟事 徐佳瑩唱離心力
出到黎個效果會唔會一樣咁正
...
bagfgfcde 發表於 2017-6-20 10:03

唔會
徐佳瑩唱到尋人啟事既希望
楊乃文唱到離心力既孤冷同淡然既苦
兩個都應該唱唔到比對方好
而離心力既難度其實更加高

其他五個對手都好難唱到
-Prince- 發表於 2017-6-19 23:49

跟住我諗楊乃文唱我們的總和會點,好似又真係work

Gin Lee係咪諗住出Hi-fi碟

omg 余慕蓮!!!!!!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

6.26 和幸倪講再見
Happy and Blessed.

6.26 和幸倪講再見
jose 發表於 2017-6-20 18:56

KARY > AGA > GIN LEE

hehehaha 發表於 2017-6-20 19:04
有品味嘅選擇

6.26 和幸倪講再見
jose 發表於 2017-6-20 18:56

6.26 雨霏祖兒預備

hehehaha 發表於 2017-6-20 19:04

live走音排行榜

跟住我諗楊乃文唱我們的總和會點,好似又真係work
CunninG 發表於 2017-6-20 12:09

所以楊乃文係真超班

家家係咪想我再冠多首
我們的總和

好大雨。。好正

https://www.facebook.com/umwebzine/videos/813404485499633/
點解Kary可以又靚女又有愛心 講英文仲要咁好聽

nicholashin 發表於 2017-6-21 12:56

點解無RUBY。。

好大雨。。好正
kk8733 發表於 2017-6-21 12:07

你幾時死

你幾時死
艾石仔 發表於 2017-6-21 15:17

恨我倔強到沒有聽從誰撤退 有暴雨也冒雨 照樣行出去
自己方向信是對
未管天氣會不許
慶幸我會尚有這頑強身軀
哪懼怕要冒雨 每步再顛簸也不惜
為一生找證據 脈搏聲總帶領
一路悠然的走
過雲雨總過去

你咁討厭落雨天氣。香港唔岩你。地球得番全沙漠先無咩雨。。定你應該離開地球。去另一個世界。。

nicholashin 發表於 2017-6-21 12:56

"you know, sometimes i think to myself how did i get so lucky to be living this life while others may not even have the basic needs in their lives?"

so touching!!
compassionate queen

自己方向信是對
未管天氣會不許
慶幸我會尚有這頑 ...
kk8733 發表於 2017-6-21 16:57

你咁鍾意落雨 我建議你去熱帶雨林同啲蟲蟲猛獸一齊住
香港唔啱你 因為唔係全年都不停落雨

自己方向信是對
未管天氣會不許
慶幸我會尚有這頑 ...
kk8733 發表於 2017-6-21 16:57

落雨落到咁你都話開心
黑心到你

香港唔啱你 因為唔係全年都不停落雨 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-21 17:19

熱帶雨林太危險啦。。我鍾意落雨。但唔會黑心到想全年都落雨。。

香港唔啱你 因為唔係全年都不停落雨 ...
bagfgfcde 發表於 2017-6-21 17:19

不如佢24小時開住花灑味做到落雨既效果
不過野生動物好似唔識用花灑

同埋
沙漠係會落雨,不過啲雨去到地面蒸發左你睇唔到,叫做高空下雨。

就黎有pandakill宣傳片睇
開心到痛哭

話說去游水唔記得帶泳鏡
難得去到唔游又好似好唔抵
於是頂硬上照游
我先發覺原來可以係水底打開眼游@口@
不過游完隻眼勁攰......

話說去游水唔記得帶泳鏡
於是頂硬上照游
不 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-21 22:48

幻想下如果有人偷偷屙尿
啲尿就浸哂入眼

話說去游水唔記得帶泳鏡
於是頂硬上照游
不 ...

你都唔係真游架啦
anyway今晚個天終於唔落雨

頭先係城門谷見到司徙水

你都唔係真游架啦

頭先係城門谷見到司水 ...
艾石仔 發表於 21/6/2017 23:12
點呀又

話說去游水唔記得帶泳鏡
於是頂硬上照游
不 ...

你昅仔功力 Level UP!
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

點呀又
kwanie 發表於 2017-6-21 23:46
怪那一位安徙生

Wild Thoughts 好聽到痛哭

期待Christina 新歌
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

幻想下如果有人偷偷屙尿
啲尿就浸哂入眼
hehehaha 發表於 2017-6-21 23:06

so嘔心

你都唔係真游架啦
艾石仔 發表於 2017-6-21 23:12

堅游lor
唔知幾多無知少男迷倒於我美妙泳姿之下

堅游lor
唔知幾多無知少男迷倒於我美妙泳姿態之下 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-22 01:52

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-6-22 02:24

大膽!

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2017-6-22 02:24

我一舉手一投足就撐爆唔少泳褲<3

我一舉手一投足就撐爆唔少泳褲
屮SiU霖屮 發表於 2017-6-22 04:24

有無爆??

如果金曲獎照我個預測頒就正子 (其實係我想多過預測)
雖然有幾個應該錯硬 eg 單曲製作人
不過都係唔改了 希望燈得中

好開心。家中有四大隻黑美人西瓜 。。

如果金曲獎照我個預測頒就正子 (其實係我想多過預測)
bagfgfcde 發表於 2017-6-22 23:52
最佳國語男歌手獎: 林宥嘉/今日營業中
bagfgfcde 發表於 2017-6-7 21:36
呢個唔錯

I don't know about that

又係時候估下下週共和榜冠軍誰屬
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

發夢見到五月天拎到年度專輯獎

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

頑皮嘅祖兒,唱唱吓歌玩揈水袖,CUTE到哩!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

DONG 自強

Omg omg
再創世紀7月開拍
如果係真既話我會開心到喊出黎
我老婆ss呀!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Omg omg
再創世紀7月開拍
我老婆ss呀!!!
JasOh103 發表於 2017-6-24 16:26
原來林文龍係你老婆

Omg omg
再創世紀7月開拍
我老婆ss呀!!!
JasOh103 發表於 2017-6-24 16:26

Linda都番黎拍
楊怡唔係離巢咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

我開始懷疑周柏豪係簽星夢 (笑)

我開始懷疑周柏豪係簽星夢 (笑)
kwanie 發表於 2017-6-24 17:38

出全改編專輯