返回列表 發帖
獨家村真係好好聽
回憶返哂黎
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

Mr. - 走獸
希望樓上嗰位忠於魔鬼嘅會員快 D 比天收
chanchan0909 發表於 2017-3-1 20:41

要找片天空接收佢
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

情人為何要跟你對分
如何同情你還是痛恨

三月真係好好聽
前幾日先拎左隻碟黎聽

有冠三月既榜都值一億分  ...
-Prince- 發表於 2017-3-1 20:59

東京三月呢

Sorry 我反日架

希望大家可以bam哂媚日既歌手 例如鄭傭 飛飛
-Prince- 發表於 2017-3-1 21:05

好彩楊千嬅係唱再見二丁目
夠哂反日!

獨一無二
小故事

三角誌 (John)

今日既天氣好適合聽beGin

CHISHINGA!
我正想講又到聽雙雙既季節
HOTMAN 發表於 2017-3-2 10:47

播到芝麻開門呢

咁就要聽驗傷
提下胃蘭可以唔好how穿個門口
HOTMAN 發表於 2017-3-2 10:55

播到雙雙了

挾持

天主在天受光榮 主愛的人在世享平安~~~

首歌出之前洗定板
harryharry 發表於 2017-3-3 21:59

聽住太寵我先啦

而家一日平均比人屈一次。。。
HOTMAN 發表於 2017-3-3 23:30

咁你柔軟度都幾高
係咪用左佢

恭喜你搵到親生父母

係時候點番隻細眼仔既爸爸媽媽
-Prince- 發表於 2017-3-3 23:33

咁你覺得我大定細

凡夫的我 從沒期望 在唇上留甚麼烙印

And I just want to tell you
It takes everything in me not to call you
And I wish I could run to you
...
HOTMAN 發表於 2017-3-4 01:02

聽時間的錯(合唱版)

下?你肯定
hehehaha 發表於 2017-3-4 02:06

一樣咁難聽
合唱版有d似譚詠麟亂入Gin Lee d歌咁

合唱好似有多少少變化
獨唱悶到想訓
kel_kelvin 發表於 2017-3-4 02:11

都係差唔多咁難聽。。。

那次偶遇你的愛 你不愛 我很愛
-Prince- 發表於 2017-3-4 14:58

愛勿露

Wonders 發表於 2017-3-7 00:02

悶到訓著

利申 未聽過原版

must be Kary live version
JasOh103 發表於 2017-3-9 23:32

YouTube冇左
好彩仲有我本人

賴床我2009十大
hehehaha 發表於 2017-3-9 23:41

我比左向前走

偽祖粉SIDE TRACK PARTY PLAYLIST

What's Up
真身上陣
Now and Forever
心賊難防
Scream!
床前無月光
四面 ...
CunninG 發表於 2017-3-10 00:30

冇扮了解

你咁講我係咪可以分享下..........某D製造聲音經驗
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 21:17

聲音騷了

長相c守

2007年為吳雨霏(Kary)豐收的一年,其中情歌「逼得太緊」一曲橫掃各大樂壇頒獎典禮,又憑 《In Control》更 ...
jose 發表於 2017-3-10 21:52

Kary在台上施展渾身解數,彈琴、打鼓、辣舞、打觔斗,盡顯渾身解數

累贅

真。偽祖粉SIDE TRACK PARTY TIME 改良版 2.0 PLAYLIST

金銀島
What's Up
Honey!
跩跩
銀蛋伴小貓
閃光彈 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 14:54

冇左心賊@@

自己琴日LOOP多次覺得唔係咁PARTY應該同埋D好型既歌一齊聽

等我搵日幫祖祖開個SIDE TRACK型人道PLAYLIST  ...
CunninG 發表於 2017-3-11 15:23

型人道list可以落今年新款
扮了解係邊類

我有個祖祖派膠PLAYLIST

不過無真真正正排過FLOW
但可以SHARE下有咩歌

我好得閒
LUCKY STAR
綠野仙蹤
無 ...
CunninG 發表於 2017-3-11 15:40

02-07年都冇開心歌

由ok型到膠 一個時代嘅終結
Wonders 發表於 2017-3-11 15:50

其實心花只係因為出得早...
如果2015年出都會變埋膠歌

你好嗎
tom 發表於 2017-3-11 19:26

但願沒忘掉你的抱負

話說邊樹仲有得買Keep Moving Forward。。。
ed8671ed 發表於 2017-3-11 19:55

周街都無貨呢...

人渣
hehehaha 發表於 2017-3-11 17:57

咁我等你再減多啲先要
ed8671ed 發表於 2017-3-11 20:24

要咩?

搵首年度之歌咒佢都算

仲要搵個句句都走音既版本
HOTMAN 發表於 2017-3-13 00:37

而家咪走音囉

Yan Ting - 小姐你好
hehehaha 發表於 2017-3-12 23:54

咩黎?

M記最新單曲
艾石仔 發表於 2017-3-13 01:00

唔知有冇自我催眠既成績呢

一百個我樂聽D
hehehaha 發表於 2017-3-13 01:16

樂聽@@

我錯 應該重閱翻佢個hmv雜誌封面
HOTMAN 發表於 2017-3-13 08:45

閱咁簡單?

即係無成績啦
kevinlai1621 發表於 2017-3-13 10:08

幾hit

型人道
ed8671ed 發表於 2017-3-13 13:36

支持

愛到入城大也分開 預計之中

聽到想喊
HOTMAN 發表於 2017-3-14 01:22

聽下美祖live版

扮了解

夜機無咁早喎
聽日訓醒先

反OT: 回頭再看微微燈光~
kwanie 發表於 2017-3-16 21:53

我聽朝早機

三隻九索搵隻七索我尚有三索
kwanie 發表於 2017-3-17 04:31

好想打

903當年re上冠,仲要關小姐正日生日
好很記得
hehehaha 發表於 2017-3-17 03:06

16>4>2>2>1 超靚走勢
不過派左兩個幾月先上榜
記得個陣yt係blog一讚完隻歌就無端端上左榜

原來2>2>1
呢個唔記得
hehehaha 發表於 2017-3-17 04:41

我當年年少無知,仲為呢首歌寫過樂評
可惜連個blog供應商都摺埋
我又冇backup

我因愛去撐過 去爭過
為何偏偏得你不知我很落力

我渺小仍想呼叫