返回列表 發帖
CH細聽.音樂推介 第五十一週

Rk Lw Nw Singer Song
1  7  6  C AllStar 再不再見
2  2  6  方皓玟 假 ...
CunninG 發表於 2017-12-20 23:30

...
今個星期個榜好噴

...
今個星期個榜好噴
bagfgfcde 發表於 2017-12-20 23:43

邊個位pun, 睇下我解唔解釋到

邊個位pun, 睇下我解唔解釋到
CunninG 發表於 2017-12-20 23:43

8同10
仲有第十一位 原來的你

8同10
仲有第十一位 原來的你
bagfgfcde 發表於 2017-12-20 23:44

第8位係9月覺得好老套, 但到呢家又覺得幾溫暖好似個位偶像派唱功既細眼歌手堆暖男歌曲咁
呢個時間聽剛剛好

第10位就...想調整下年尾既結果

第11位我研究緊今年增設非派台推介, 但未諗定應該按歌曲定按歌手做單位

第8位係9月覺得好老套, 但到呢家又覺得幾溫暖好似個位偶像派唱功既細眼歌手堆暖男歌曲咁
呢個時間聽剛 ...
CunninG 發表於 2017-12-20 23:52

支持樂觀
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

CH細聽.音樂推介 第五十一週

1  7  6  C AllStar 再不再見
2  2  6  方皓玟 假 ...
CunninG 發表於 2017-12-20 23:30

樂觀可恥!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

CH細聽.音樂推介 第五十二週

1  2  7  方皓玟 假使世界原來不像你預期
2  4  4  Serrini Don't Text Him
3  R  2  鄧小巧 心靈作家
4  R  2  宋念宇 原來的你
5  3  5  Robynn & Kendy 世界對我們
6  5  3  王菀之 離遊記
7  6  6  陳柏宇 閱後即焚
8  7  4  吳雨霏 奉愛之名
9  n  1  張惠妹 你說了算
10 n  1  周興哲 如果雨之後
----------------------------------------------------
CH細味.二零一七

用一首歌去總結2017的自己,
我會用這首。

鄧小巧 - 強弱
「 願你記得軟弱沒有錯 痛亦沒有錯 」

----------------------------------------------------
CH細聽.當年今日

RubberBand - 瞬間看地球
「 就作別輕觸式鋪天操縱 別再做冷眼的觀眾 」
(2014年第五十二冠軍歌)

JW - 小故事
「 我不完美 但我可以 」
(2016年第五十三冠軍歌)

好野
樂壇未死

希望小宇會高分過柏宇啦

周興哲
我們的總和

周興哲
Wonders 發表於 2017-12-26 21:57

本身想上LALA
但要RE 小宇
咁搵住周生攝位先

好野
樂壇未死

希望小宇會高分過柏宇啦
bagfgfcde 發表於 2017-12-26 21:57

好緊張, 唔知小宇會唔會高過另外果位SONY既男歌手呢

我到今日都接受唔到原來的你冇冠呢個事實