返回列表 發帖
唔知2017年12月re邊隻歌好呢
John 發表於 2016-12-30 14:05

不如ne真過份

Put on 不知幾正
就正如套套電視劇都係天與地咁沉重你都頂唔順
間唔中都要睇下愛回家調和下

唔鍾意潮人蜜語 因為粒高音好突兀
鍾意一千種戀愛
John 發表於 2017-1-6 23:21

其實我幾鍾意潮人蜜語, 都幾sweet

另外夠晒k既再見不再見都唔錯而最憎一定係關於我, 破壞晒成隻碟果陣90年代既感覺

讓我一個愈行愈遠 找個沒人地點
不用迎人笑臉
在那裡可以 可以 怒叫一聲 拾回我
然後再自卑一點{:1_112: ...
John 發表於 2017-1-6 23:30
陳伯坐時光機知道有拾回
由此推論陳伯都係反kay份子

嘩, 洗唔洗咁愛坤啊

同埋唔係原諒我要高飛係百姓

寫妳太難係我首十大

RVHOCPC 發表於 2017-1-26 21:32

我聽左一分鐘已經覺得心跳加速, 好難頂啊

最好時光會唔會2>1

希望下星期可以上原諒我要高飛 (John)

嘩;竟然有人同我一樣

依然覺得13年果兩隻碟係失敗且接近災難性既實驗
演唱會好似淨係唱左兩首可能連廣偉自己都唔鍾意 ...
kwanie 發表於 2017-3-24 03:53

The Next Moment 我覺得係一個唔錯既新開始
但Tales 就開始走火入魔

TNM我間唔中都會拎出黎聽下
Tales就.... 會聽下我鍾意個幾首, 其他就直接skip......

17 ne —  麻煩你      容祖兒       17

不認不認還須認你是祖粉

CM首席愛廷力

無廁紙預測走勢: 10>9>8>7>6>5>4>3>2>1

Out:
18 太想討好你  何雁詩     20 -> 8 -> 18
20 風沙     鄭俊弘     20

好一對爛命鴛鴦

一年一兩首啦
如果1>10>2>2會爆分 仲諗緊lol
John 發表於 2017-5-27 13:29

咁1>10>2>20咪唔會爆分

好失望

1>10>2(0)>2(0) 唔再係祖祖既專屬走勢

明明別來無恙都有1>10>2>2
John 發表於 2017-6-3 11:06

明明別來無恙就係 1>1>10>2>2
同埋本身首歌係寫比祖兒
所以容許佢用1>10>2>2
(雖然祖兒唱應該唔會唱到1>10>2>2既水準)

Here I Go 其實真係廣東樂壇近十年數一數二好聽既 R&B
就連唱R&B好好既aga都未有歌超越到
可惜首歌係香港注定係零迴響

高我我都好鍾意
希望有生一天可以睇到美JOHN既如果大家都擁有海既碟評啦

【特稿】林欣桐

其實〈奇怪〉只是林欣彤第一首冠軍歌

林欣彤歌曲成績

洗澡        19>08>1 ...
John 發表於 2017-7-18 19:03

原來我有三首年度十大你都無冠

見到容祖兒有三冠表示支持 (雖然最尾果年白果)

支持第十二位位女歌手可以同煎手上搶到個女金番黎

今晚先同Kenneth先講CM多左個GIN LEE 坤哥打手
轉頭番到屋企就見到2 wk no.1 ...

想知呢位榜主會唔會睇千嬋色惑演唱會