返回列表 發帖
無人約我去海港城呢。。

黃翠如d戲
根本就是la je
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

頭先食飯聽到隔離台個姐姐叫佢個b做林奕匡...
Happy and Blessed.

jose 發表於 2016-12-8 12:44

話說我識有個學生個蔡卓妍, 連英文名都一樣
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

jose 發表於 2016-12-8 12:44
唔係以為咁改名就有Phil嘅才華掛

電腦科
好頭痛
47. Bring Him Home
week19
1 . TheCrush        Possession

唔係以為咁改名就有Phil嘅才華掛
nicholashin 發表於 2016-12-8 13:21

Phil停止繁殖 其他人先幫手
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

訴苦1: 個summary都唔準既 明明Fabulous有票
訴苦2: 投美丁既4位美會員係咪未投?
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

HOTMAN 發表於 2016-12-8 18:40
幫手繁殖定幫手停止繁殖?

訴苦1: 個summary都唔準既 明明Fabulous有票
訴苦2: 投美丁既4位美會員係咪未投? {:1_11 ...
JasOh103 發表於 2016-12-8 18:54

外卡送完入去又唔投番轉頭咁趣緻
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

HOTMAN 發表於 2016-12-8 18:40

點幫?yim 左佢?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

考試係行出試場就會知自己錯乜
47. Bring Him Home
week19
1 . TheCrush        Possession

好悶
我要講噴言
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

好悶
我要噴
John 發表於 2016-12-9 00:51
又黎

嬲 轉profile pic failed
利申:唔係鏡粉

係咪真係有人勁打機但唔用FB唔鍾意覆MSG?

鐵樹蘭出多首歌啦 咁我就可以送獎啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

胡杏兒

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

胡杏兒
matthew1990 發表於 2016-12-10 02:02

Fbi is watching u!

兩大燈神都慶祝689不連任

係咪真係有人勁打機但唔用FB唔鍾意覆MSG?
艾石仔 發表於 2016-12-9 09:02

Yes
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

本帖隱藏的內容需要積分高於 4100 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 10/12/2016 11:38
請列出一個高汁既打手。

nicholashin 發表於 2016-12-10 11:38

都唔係第一日既事啦

請列出一個高汁既打手。
kwanie 發表於 2016-12-10 11:38

多汁打手ok?

我秒回你 你隔成日先覆我
利申:唔係鏡粉

請列出一個高汁既打手。
kwanie 發表於 2016-12-10 11:38

me
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
matthew1990 發表於 11/12/2016 00:17
本帖隱藏的內容需要積分高於 3145 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
matthew1990 發表於 2016-12-11 00:17

Set 到咁高分,無得食花生

本帖隱藏的內容需要積分高於 9000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 5089 才可瀏覽

kwanie 發表於 2016-12-11 01:48
本帖隱藏的內容需要積分高於 5089 才可瀏覽

kwanie 發表於 2016-12-11 01:48

典解呀

我要食花生 :(

我要食花生 :(
HOTMAN 發表於 2016-12-11 02:17
不要吃花生

-Prince- 發表於 2016-12-11 01:46

本帖隱藏的內容需要積分高於 9000 才可瀏覽

Set 到咁高分,無得食花生
newguy 發表於 2016-12-11 01:33

努力多D分就有食:D

nicholashin 發表於 2016-12-11 01:25

今年廣東歌既整體質素真係好低
提名好似無咩歌揀

提名好似無咩歌揀
-Prince- 發表於 2016-12-11 18:41

我好得閒提名歌詞

提名好似無咩歌揀
停止繁殖 曲詞編

原來nh已經成9千分
Happy and Blessed.

原來nh已經成9千分
jose 發表於 2016-12-11 19:14
我都嚇親
但我下年會上少好多cm

提名好似無咩歌揀

入林宥嘉

原來nh已經成9千分

水王

原來nh已經成9千分

好sociable