返回列表 發帖
同邊隻比@@
John 發表於 2016-8-6 02:17
整個榜的歌

第19位冇得豁免 唉
John 發表於 2016-8-6 02:23
係呀

其實呢plug係真係唔錯
對歌唔對人
John 發表於 2016-8-6 12:10
AGA 一週out好明顯係對人唔對歌啦

KOLOR呢個係咩噴走勢
羅賓死唔斷氣 :o)

西班牙牙
kwanie 發表於 2016-8-12 02:40
牙你老…

呢位老人家盲反孤雛

硬tag經一事蔡一智
RVHOCPC 發表於 2016-8-20 12:08
原來John子鍾意健身教練

預祝ivana兩週冠
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

方大同盲粉hi

聽左半隻已經覺得係佢近三年最好既歌
唔係我的志願表面班底唔同, 實際上都係悶出個鳥來既歌
John 發表於 2016-9-16 04:36
17 你在我在     許廷鏗     17
John 發表於 2016-9-30 02:33
18 我的志願     許廷鏗     19 -> 15 -> 18
John 發表於 2016-7-23 02:14

我都想霏

最要命的是幾乎每首都像「多啦A夢要走了!」
Hi 吳業坤死忠

講d野比你聽丫
我好鍾意睇多啦A夢
John 發表於 2016-10-13 22:11
你想好似大雄咁 成日有得睇人沖涼?

希望jw下plug係runaway(live@保良)
RVHOCPC 發表於 2016-10-22 21:25
空降冠軍啦

08 14 升  友誼的小船    王菀之 / 張敬軒    6 -> 2 -> 14 -> 8
...
14 02 跌  同一       Supper Moment 19 -> 6 -> 2 -> 14

同一下週第8位 好似係

咁紅棉路上係咪都係14
John 發表於 2016-10-30 03:25
1>4>2>14>14

我ig都一段日子冇update喇
痴線 要我比電話佢驗證
ig咪即係fb, 咪即係支克伯格 ...
John 發表於 2016-10-30 05:35
原來你有ig

吳業坤高分過林海峰林奕匡周殷廷…………

我相信, 就算議席被褫奪, 佢地既犧牲唔會白費,
至少經過今次, 有一部份人終於可以睇清真相,
思索下一步行 ...
CunninG 發表於 2016-11-4 17:16
無理、專制嘅事已經司空見慣 其實要醒嘅都醒得七七八八
真係攰想訓嘅唔會咁就起身 扮訓嘅更加唔會無故醒
下一步係點根本唔重要 願意行動同支持行動嘅人從來都唔足夠
唔係全盤否定行動 只係帶來實質改變同發生嘅事情、採用嘅手法係完全無關係

06 ne —  新貴       容祖兒        6
07 Re —  鴛鴦襪      容祖兒       20 -> x -> 7
John 發表於 2016-9-16 00:05
SSN Chart Week 43   21 / 10 / 2016
06 15 升  放不過自己    方大同       16 -> 17 -> 15 -> 6
09 ne —  很不低調     方大同        9
John 發表於 2016-10-21 02:58
#當初的堅持流亡在何處 #唔好問我點解無端端睇翻舊post
我只能夠講, 我個榜既機制就只有「一首歌」同「派台歌」, 即係除左疊住之外, 每星期來自同一張唱片只會有一首歌上榜 (即係話, 如果一張碟同時有兩首 single 上榜, 其中一首下一個星期一定會唔見左)
John 發表於 2012-1-22 11:27
即使我好鍾意一張唱片, 都唔能夠在交接期以外, 同時係榜上面上兩首同一唱片的歌, 即係話一首歌「A」上榜, 即使同時間仍有另一首歌「B」係榜上面, 「B」最多只可以留埋呢個星期, 下星期就要 out.
今年的例子有《蓋亞》專輯入面既「無淚眼」在第38週上榜後, 「無言歌」到第39星期就要黯然退下.
John 發表於 2012-12-2 00:28

咪交接緊
兩次都係交接緊喎

美祖 20>21>05
       06>09>06

方大同 1x>1x>0x
        09 ...
John 發表於 2016-11-6 01:27
原來交接係咁解

到底還用不用JW這藝名?
John 發表於 2016-11-11 02:17
你在我在 都有冠

睇黎小塵埃隻碟會有獎

三甲都係Sony
John 發表於 2016-11-18 05:09
Week 49-50一定係停止繁殖兩週冠強搶十大 同有人共鳴一樣
明明係谷緊Edward Chan

兩週冠代言人林奕匡?
John 發表於 2016-11-18 05:41
但都係白果

小道消息:林奕匡會憑小眾情人勇奪至尊碟
John 發表於 2016-11-18 06:18
林奕匡嘅小眾情人容祖兒?

停止繁殖兩週冠standby

小道消息:美祖粉絲會冠軍
John 發表於 2016-12-2 03:22

第一下以為你召喚緊另一個祖粉會員
John 發表於 2016-12-2 17:43
第二下係點

匡粉榜
卜卜卜前面 D 走勢唔見曬
chanchan0909 發表於 2016-12-9 09:53
仲以為你想狙擊佢out銀髮白

SSN Chart Week 50   11 / 12 / 2015

01 01 -  有人共鳴     林奕匡        4 -> 2 -> ...
CunninG 發表於 2016-12-9 14:20
強搶十大高位

吳業坤今週升最多 男歌手三甲standby
希望小塵埃揾得翻以前嘅走勢 明明小故事都有

停止繁殖睇黎可以強搶山林道嘅共和榜貢獻歌曲大獎