返回列表 發帖

留名跟進楊千嬅女金
其實15下半年我ok
有人共鳴, 愛在xxxxxxx太空, 剛剛好, 后會無期me都好中2
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我到而家先發現原來我個榜歷史仲長過你
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我 07 年年尾開既
得嗰幾個星期咪當試行囉
kwanie 發表於 2015-12-29 11:54

我07年week 2開既
後尾先補返week 1湊夠一年

圓 十大/十大後選格
JasOh103 發表於 2016-3-19 16:37

唔係下話

無乜feel, 好似好普通咁 ._.
kwanie 發表於 2016-3-19 13:41

我都麻麻呢隻
唔commercial又唔夠柔阻的角個d咁正
commercial更加唔使講
普普通通
同埋juno唱比人裂開真係冇乜說服力

做咩啫你,圓好好聽囉
又唔貼霏妹 "唔係下話" 圖,嬲
kayzzz 發表於 2016-3-20 01:24

咁可能aga年中年尾有更好既歌呢
(希望啦 好驚佢消失左)

咁我見到黎生林生兩位愛將都高位ne 呢首好似有機咁...
圓係越loop越正既 好入腦  ...
JasOh103 發表於 2016-3-20 01:52

我成日都諗起最佳努力獎

誰等 等 等 多少故事臨在頭上
是紀念牌 銀銅也一樣 超級市場扭扭蛋還是漂亮

份人比較mk 無法la =3=
kwanie 發表於 2016-4-16 20:29

家姐妍

噴歌終於消失
其實真係幾似梁詠琪

口味可媲美903 DJ
nicholashin 發表於 2016-6-4 12:40

咁要快D上埋大作

鏗粉

咁多粉我係無上祖咋喎原來 XD
kwanie 發表於 2016-6-18 16:27

實力Joey都唔上
我叫佢改名做joeylovesssss投訴你個榜

咁請問幾時可以上榜呢
kayzzz 發表於 2016-8-28 03:26

祖兒 20個位全部都係祖兒

903 唔上我上
kwanie 發表於 2016-9-24 17:48

是咪會17>11>11>11>11>11>11>11>01

今年d 歌咁普通, 我個十大仲未砌到 8 首 lol
kwanie 發表於 2016-9-17 15:37

一於入新貴

下唔好啦下唔好啦
kwanie 發表於 2016-9-25 00:02

祖兒去上水髮腳微濕

唔係組合獎
kwanie 發表於 2016-10-29 22:18

如果大家都擁有海係我度暫時仲排緊第三=.=
睇黎下年要檢討

大細碟合併定將8隻歌碟當埋大碟好
同埋BeGin我到而家都唔知擺落大碟定細碟好

無人出碟, 所以有碟出都要有獎, 無野呀
kwanie 發表於 2016-10-29 23:06

好似講緊祖兒咁

咁BeGin真係有十首歌 Binary有首那碗粥都拎到你個榜既至尊碟
同埋8首歌既The Key都拎過大碟銅獎 ...
nicholashin 發表於 2016-10-29 23:10

The Key我已經使橫手同舟之情夾硬計埋當9隻
如果BeGin上左去大碟區 應該金硬

我諗住睇埋JW Supper Moment同吳業坤出唔出到碟先決定個龍門點搬
又或者直接今年將兩邊合併
但缺點係會直接導致「歌手獎=碟獎」

醒目
kwanie 發表於 2016-11-26 21:30

睇黎我都要攝佢上一week
仲有邊個出左碟

仲以為金毛玲有機會衝擊共和

諗唔到上咩歌可以上玩家、無人知道雙子座、我好得閒、Gotta Get High同樂觀
一次攝5個位
物超所值