返回列表 發帖
有中輸就事成
Solar 好危
釘釘 發表於 2020-4-27 12:56

Solar 首歌都幾難聽

Chung Ha 個首仲難聽

琴晚睇running man 跳左一小截apink跳果陣個個讚口不絕 . 個個話1定大發
一到chungha 跳大家都靜左

wel ...
釘釘 發表於 2020-4-27 17:27

好心佢公司收首好聽嘅 Demo
本身上年年尾啲 Gayo 個勢咁旺
但出首垃圾歌送佢去死

咁你點解要cover支舞
SugarFree 發表於 2020-4-27 23:55

omg 個 mv 拍到好 low

OH MY GIRL 估唔到#1 到
Queendom 幫左佢地好多
成套野最慘係朴春同Lovelyz

如果有Q2 我 ...
釘釘 發表於 2020-4-28 08:55

朴春真係收山算啦
Lovelyz 本身都無咩實力,完全唔知做緊乜

本週回歸重點

OH MY GIRL - 有一點心動(Nonstop) (20200501 音源日榜: 2位)

NCT DREAM - Ridin’  (2020 ...
SugarFree 發表於 2020-5-2 17:31

個日好認真睇 OMG  啲女
都幾醜 hehe

係比較難搵到個靚
得yooa入到眼

我淨係認到3個 孝定 (同parkbom 合唱果個) 勝熙 (好L嘈果個) 同Yoo ...
釘釘 發表於 2020-5-4 15:10

我眼中:都好醜~~~~~~~~~~~~~~~~~~

你都好高要求其實我覺得孝定同jiho唔差
SugarFree 發表於 2020-5-6 20:52

以前睇開 T-ara 嘛

我自己覺得kpop史上完顏團得6-ara, 9muses同uni.t
SugarFree 發表於 2020-5-7 14:52

仍然覺得智妍係成個 KPOP 界最靚同跳舞最好睇個個

摸 & 摸都幾悶

入嚟支持下 MMO

AYA 係我聽咗五十次終於入到耳

頭先music bank連IU都贏埋
SugarFree 發表於 2021-3-19 22:18

今年好似真係未有一首好好聽嘅 KPOP

的確,我到依家仲聽緊i can't stop me同dumhdurum
SugarFree 發表於 2021-3-20 09:38

我暫時得 Hyuna 首 Good Girl 有 loop 過 然後都仲係 Rollin' 緊

我rollin完好耐,之前loop得太勁,依家膩晒早排又再翻loop sugar free點解依家kpop界唔可以 ...
SugarFree 發表於 2021-3-20 11:36

T-ARA 真係神曲女團

T-ara hint at a group comeback with all four members on Instagram

On October 15, all four active  ...
SugarFree 發表於 2021-10-17 16:03

要回來了

15/11 T-ARA COMEBACK

係我今星期聽得最多嘅一隻KPOP雖然mv hea到似dance ver但隻歌唔差
SugarFree 發表於 2022-1-29 19:40

我情願聽返蕊蕊首 MAKE UP BABY

《Queendom2》最終6組陣容出爐! 韓網點名「沒這2團」最可惜

韓綜《Queendom2》確定製作後參演名單一直令 ...
SugarFree 發表於 2022-2-22 19:47

個班底廢到唔想睇 lol 做個節目比 kep1er 上
唔怪得 ITZY 果斷去日本都唔上呢個節目,同班咁嘅人鬥唔知做咩

WEi 首 too bad幾好聽,其實鏡點解唔試試呢種曲風。好過格硬走型格風,vocal又carry唔到。

永遠最靚仔嘅尹斗 ...
zab5343 發表於 2022-3-24 22:59

斗俊真係唯一一個會 j 嘅韓國男 idol
想講 NIMXX 啲女中完武肺出嚟好似醜樣咗

空服員匿名爆料 Red Velvet Irene、Joy、Yeri態度不佳

近來,有空服員出面爆料 Red Velvet 成員 Irene、 ...
SugarFree 發表於 2022-3-29 23:06

不過上次先比人講完,咁快又比人爆,RV 可以收皮了