返回列表 發帖
雲姨值得更多啊 當然希望佢D Live可以練返好啦
無乜邊次係電視到睇佢唱Live係唔炒 ...
ahshunlee 發表於 2024-3-18 11:07

音樂部搞搞佢先啦,好多歌都真心悶,佢未去到Eason果啲乜爛歌都可以起死回生
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

boy4dudes 發表於 2024-3-18 21:51

唔知會唔會為尸兄拎到個獎?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

根本903一直都係反人類嫁啦,望吓2022-2023女金就知有幾 Bad Taste
FY5856 發表於 2024-3-19 09:15

Joyce都唔係咁差啫,如果2022-2023反人類,咁2003, 2005, 2007-2013, 2015-2016咪又係咁bad taste
click here

2014 又好得去邊
kwanie 發表於 2024-3-19 10:53

即係所有女金都唔好得去邊? 女銀又win
click here

撞到正有啲似仙女啲歌
梨胃言 發表於 2024-3-19 11:03

數到十啲friend
click here

窮人的薔薇2.0
梨胃言 發表於 2024-3-19 11:23

All that I want 似啲
click here

嬋粉表示2014 都好反人類
差到嘔
ricnature 發表於 2024-3-19 11:36

反人類的美麗與哀愁
click here

wrong salt都有得錄有幾多人睇
cubex___ 發表於 2024-3-19 20:31

都係自己唱片公司自high啫,吹到幾勁都無用啦
click here

—O-O repost cm榜
等我今個星期冠佢先
click here

2022年Joyce 出晒聲話要女金,然後 AP 排第二都拎女金喎,仲要 Gliterfalls / 2.0.....
    反OT: 撞 ...
FY5856 發表於 2024-3-19 13:01

果0.5次究竟係計錯定掉位冇人知。就算cm 會員每日20小時聽住903都未必等如佢哋內部條數。
永遠記得舊年播7次上到第三,高層亂調位事件
click here

即係 2002, 2004, 2006, 2014 女銀都 win
賴爽 發表於 2024-3-20 07:36

拎過金獎果啲唔計啦
click here

蕾姨咁多負面新聞,今年仲有最女?
kitlong1019 發表於 2024-3-20 07:10

8個月之後,啲人乜都唔記得哂
click here

All That I Want 隨時四月先冠到
攤到天氣都回暖晒
kwanie 發表於 2024-3-20 13:47

之前以為白色情人節冠
click here

泳兒最大個問題咪就係「唔可以」囉
都唔知嘈乜
kwanie 發表於 2024-3-20 10:47

英皇只可以有一個女金,啲新會員係唔會明呢樣嘢
click here

**** 本內容被作者隱藏 ****
賣奶死開咪阻住YT 大哥上榜啦好心。
kwanie 發表於 2024-3-20 12:21

一陣變咗俞琤大哥上台
click here

真心希望美泳可以打破容祖國魔咒
   強公司十幾年前捧晒容祖國,到而家青黃不接,真係自己攞黎 ...
FY5856 發表於 2024-3-20 17:13

即係員工鬥老細?
click here

支持,起碼商台唔洗蝕住做拉闊
Kfmusic 發表於 2024-3-20 20:27

英皇鐘錶包咗個底,點會蝕
click here

發生咩事?
Willjohnson 發表於 2024-3-20 23:32

春分秋至 到底發生過什麼事
click here

突然收到Order播三生有幸
Flambeau 發表於 2024-3-20 23:49

今日之星
click here

但天賦宜家大落後
on07111 發表於 2024-3-20 23:51

出碟唔派歌真係落後
click here

今年應該想谷洪嘉豪男金先
梨胃言 發表於 2024-3-21 01:02

男金就唔會棄true or dare啦
click here

下首都派無得唔棄
kwanie 發表於 2024-3-21 01:15

如果差過True or dare 就真係噴
click here

成個星期三真係播爆YT
Nicholas 發表於 2024-3-21 09:02

拉闊嘛
click here

造歌唔一定要派 擺喺度第時concert playlist多首歌揀都得嘅
MC上隻碟仲多歌未派啦
你估個個都好似-O-O咁  ...
ahshunlee 發表於 2024-3-21 09:05

而家講緊出碟都唔派歌喎。派歌都係宣傳嘅一部分,造下勢都要掛。以為啲歌冠就番出碟出show,係呢幾年先亂哂
click here

同時華納又覺得MC fans太多三百幾蚊隻碟唔駛宣傳都大把人買
wing 發表於 2024-3-21 11:17

MC 10首歌300幾,點夠一哥hkh 5首380玩
上隻碟唱片鋪仲有貨
click here

我想730 or 九月
MCmatt 發表於 2024-3-21 11:34

Butterfly正咁多,派呢首先啦
click here

竟然唔首播衰仔…
l00540 發表於 2024-3-21 14:34

出碟唔派歌成主流?
click here

你睇下連宣傳都冇乜點做
Spotify同kkbox就已經咁多人聽隔牆有耳
華納連宣傳呢筆錢都可以慳返

呢個年頭有 ...
米色蘇 發表於 2024-3-21 15:06

最後果句錯,有人識佢因為黃之鋒

其實派首歌要幾多錢? 宣傳人員果啲係fix cost
click here

應該開show前會上吓榜啩~~~
l00540 發表於 2024-3-21 15:29

唔派又點上
click here

903無得首播
l00540 發表於 2024-3-22 00:03

All in true or dare 啦
click here

回復  Nicholas
殤台對江海迪的厚愛已過去
cubex___ 發表於 2024-3-21 23:50

Colin都走咗,面對現實
click here

念減1好多首都唔駛加加減減
click here

Q2仲要準備祖先派歌
cubex___ 發表於 2024-3-23 12:53

歌名叫祭祖?
click here

喺過去嘅三年幾入面, 因為大家嘅支持, 我開咗合共59場嘅演唱會, 如果我嘅歌聲、我嘅表演有感動過你嘅話,  ...
wing 發表於 2024-3-23 13:34

佢嘅行為好代表到香港
click here

小明都好耐冇冠
danielsks1988 發表於 2024-3-23 12:58

好明顯因為-O-O同方丈先冠
click here